vrijdag 19 februari 2016

Vakantiebonnen - 8 activiteiten voor in de voorjaarsvakantie (gratis download)

Toen ik vandaag mijn Timehop bekeek, zag ik dat ik vier jaar geleden een bericht publiceerde over Ewan z'n vakantiebonnen. En de jongens hebben vanmiddag precies vakantie gekregen, wat toevallig! Het leek mij wel leuk om ze dit jaar weer vakantiebonnen te geven, dus ik ben gelijk aan de slag gegaan. Lees mee wat wij deze vakantie gaan doen en als je het leuk vindt, kun je de bonnen onderaan gratis downloaden (ingevuld en leeg, meisjes en jongens variant).
Koekjes bakken

Dit vinden de jongens nog altijd leuk om te doen, maar het komt er niet zo vaak van helaas. In de vakantie hebben we wat meer tijd en als ik het op een zo'n bon zet, houden de jongens me er aan ;P 

Logeren

Dit zal waarschijnlijk bij mijn schoonouders zijn, daar logeren ze wel vaker. Maar Ewan wil ook al heel lang dat zijn neef weer eens komt slapen, dus misschien kiest hij daar voor.

Cadeautje kopen

Dit is onze vakantietraditie, een cadeautje kopen in de speelgoedwinkel. Dit kun je zo duur maken als je zelf wilt, iets uitzoeken bij de Action vinden ze ook erg leuk.

Avondeten kiezen

En helpen boodschappen doen en koken natuurlijk. Dit zou ik eigenlijk iedere week wel willen inplannen, dat Ewan en Mack mij ieder een vaste avond in de week helpen met het eten.

Naar de speeltuin

Het is nog wel winter, maar het is vast wel een dagje lekker genoeg om naar de speeltuin te gaan. 

Pizza en game night

Dit doen we ook wel vaker, maar de afgelopen weken kwam het er steeds niet van. We bestellen of maken pizza (allemaal pizzafans hier) en daarna gaan we met z'n allen gamen op de Wii U. Gewoon een spelletjesavond met bordspellen kan natuurlijk ook. 

Schaatsen

We zijn nog nooit wezen schaatsen met onze kinderen en dat vind ik best jammer, we wonen zo dichtbij een schaatsbaan. Ik ben benieuwd wat de jongens er van vinden.

Naar de bioscoop

Nu de jongens wat ouder zijn, is het echt heel leuk om met ze naar de bioscoop te gaan. We brengen Kate dan maar even onder bij een oppas.

Vakantiebonnen downloaden

Vakantiebonnen ingevuld (meisjes)
Vakantiebonnen ingevuld (jongens) 
Vakantiebonnen leeg (meisjes)
Vakantiebonnen leeg (jongens) 

Het lettertype voor de activiteiten is: Oleo Script (Google fonts).

Print de bonnen, (vul ze in,) knip ze uit en doen ze in een envelop, dan kun je ze er morgenochtend mee verrassen!

Wat gaan jullie doen deze vakantie?

Bekijk meer speelideeën en gratis downloads

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'