Het vorige blogfeestje was weer erg gezellig en als thema voor mijn drie favorieten heb ik ‘mooi eten’ gekozen. Het belangrijkste is natuurlijk hoe het smaakt, maar het oog wil ook wat. Daarom deze week twee blogposts met recepten die er prachtig uitzien en ééntje met leuk eten.

Weet je nog niet helemaal wat het blogfeestje inhoudt, lees dan dit bericht: Link parties, wat en waarom? – Blogfeestje #1.


Vorige week hebben we natuurlijk een blogfeestje overgeslagen in verband met de Mamabloggers dag. Ook dat was een groot en gezellig succes! Doe jij al mee met mijn winactie waarbij je een mega bellenblaaspakket kunt winnen?
Aanstaande woensdag begint de herfst en zal er een extra blogfeestje online komen. Dit is een themafeest en waarbij je al je herfst gerelateerde blogpost mee mag laten doen. Deze link party zal ruim een maand duren en een mooie verzamelplek worden voor herfstinspiratie.

Mijn drie favorieten

Rozenparfait met frambozen en pistache

Wat ziet dit ijs er mooi uit! Eerlijk gezegd wist ik niet wat parfait precies inhield, maar gelukkig wordt dat ook uitgelegd in deze blogpost. Net zoals hoe je het maakt, dus neem snel een kijkje op My Happy Kitchen.

CITROENCAKE, OMDAT HET FEEST IS..

Anne deelt een recept voor een citroencake, omdat haar blog twee jaar bestaat. Gefeliciteerd! Bij het zien van de prachtige foto’s op haar blog, loopt het water je gewoon in de mond!

Review Bento back to school startersset

Wat zijn ze toch altijd leuke en mooi; die Bento lunches! Minke mocht een startersset reviewen en laat een paar leuke ideeën zien om de lunch van je kind(eren) op te vrolijken.

Maak kennis met de gastvrouwen

Dit leuke feestje geef ik niet alleen, maar samen met drie andere geweldige gastvrouwen. Zij hebben ook favoriete berichten uitgekozen, dus neem snel een kijkje op hun blogs, misschien sta jij er wel bij!

 

Esmeralda van www.savethemama.nl

Esmeralda blogt over life, food, funstuff, shoptips en meer. Haar post over vijf simpele en gezonde ontbijtjes is heel handig voor degenen onder ons die bezig zijn met bewuster eten.

Dit zijn haar social media kanalen:

Nicole van www.meisje-eigenwijsje.nl

Nicole schrijft over van alles en nog wat, geïnspireerd door haar leven. Ze beschrijft in deze DIY hoe je een giant cupcake maakt, bijvoorbeeld voor een cake smash. Super gaaf!

Dit zijn haar social media kanalen:

 

Janske van www.janske.nl

Janske heeft twee dochters en blogt over allerlei moederavonturen. Zo blijkt haar oudste dochter een blinde vlek te hebben en dat gaat iedere dag mis. Erg herkenbaar, al moest ik stiekem wel lachen om de Lola’s gezicht op de eerste foto.

Dit zijn haar social media kanalen:

En hier zijn mijn social media kanalen:

 

Het blogfeestje!

Ben jij (weer) van de partij? Voeg een link toe en feest gezellig mee! Of bezoek één van onderstaande links en laat je inspireren. Veel plezier!


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: