We hadden gisteren echt een hele drukke dag. Na de spelotheek, de challenge en het sinterklaasfeest, gingen we ook nog uit eten bij het Griekse restaurant Enya, in Maarssen. We waren uitgenodigd door mijn peetoom en -tante en mijn ouders, neef en zijn dochter waren ook mee.
Eerst kwam er een keur aan koude en warme voorgerechten langs, allemaal verschillende hapjes. Bekende dingen zoals, tzatziki, keftedakia, bladerdeeghapjes en salade, maar ook - voor ons - nieuwe dingen zoals gevulde mosselen en zalm. Daarna kwamen de warme hoofdgerechten, dit waren ook weer allemaal hapjes; gyros, moussaka, stoofpotje met pittig varkensvlees, hele lekkere aardappeltjes, inktvisringen.
Read More »
Eerst kwam er een keur aan koude en warme voorgerechten langs, allemaal verschillende hapjes. Bekende dingen zoals, tzatziki, keftedakia, bladerdeeghapjes en salade, maar ook - voor ons - nieuwe dingen zoals gevulde mosselen en zalm. Daarna kwamen de warme hoofdgerechten, dit waren ook weer allemaal hapjes; gyros, moussaka, stoofpotje met pittig varkensvlees, hele lekkere aardappeltjes, inktvisringen.