28 januari 2012

Spelen met verf - zonder knoeien!

Briljant idee: verf in een zak. En supersimpel. Ik wil Mack vanaf nu wat meer betrekken bij het knutselen, maar hij is ook nog wel klein en alles gaat nog in zijn mond. Maar dit was echt iets leuks voor hem.

spelen met verf zonder knoeien
Read More »
22 januari 2012

Lol met een wattenbol

Even een hele snelle post. Ewan en ik hebben gisteren heel veel lol gehad met twee rietjes, een wattenbolletje en van die vuilniszakbinders.Read More »
19 januari 2012

Glinsterende sneeuwverf

Aan het begin van deze week heb ik 10 speelideeën voor januari van deze site uitgeprint. Vandaag hebben we idee 1 gedaan: de sparkly snow paint, oftewel glinsterende sneeuwverf.Read More »
17 januari 2012

Recept cowboykoekjes (met M&M's en havermout)

Een tijdje terug had mijn moeder heerlijke koekjes gebakken, nadat ze van mijn zus Sylvie zo'n leuke pot met droge ingrediënten had gekregen en waar je dan zelf nog een paar dingen aan moet toevoegen. Ik wist in ieder geval dat er M&M's in zaten en sinds twee weken of zo had ik heel erg zin om deze koekjes zelf te bakken.Read More »
10 januari 2012

4 knutselprojecten voor een peuter en een ontdekkingsflesje voor een dreumes

Laatste blogpost is alweer meer dan een week geleden, maar hier een paar projecten van de afgelopen tijd.Read More »
2 januari 2012

Photoshop voor peuters: drie speelideeën

Ewan zit graag achter de computer en sinds een paar maanden kan hij zelf de muis bedienen. Dat is fijn, want daarvoor zat hij ook heel graag achter de computer, maar dan moesten we er altijd bij zitten en nu kan hij zichzelf er mee vermaken. Hij houdt erg van schilderen op de computer en zit vaak op de Art Attackpagina (toegevoegd 22-1-'17: helaas bestaat deze pagina niet meer). In deze schilderstudio kan hij ook wat kleuren mengen en dat vindt hij erg interessant. Maar er zijn daar maar drie kleuren en dat is niet echt genoeg voor meneer. Toen heb ik besloten om hem Photoshop te leren:)Read More »