31 augustus 2013

Buitenspeelkalender

De zomervakantie is hier bijna voorbij, volgende week begint het gewone ritme weer. Om het zomergevoel een beetje vast te houden wil ik proberen om in september iedere dag buiten te spelen. Daarom heb ik een buitenspeelkalender gemaakt en die wil ik graag met jullie delen ter inspiratie.


(Klik op de afbeelding voor de PDF-versie)

Read More »

Yes gewonnen!

Anderhalve week geleden heb ik meegedaan aan een winactie van Life by Nem en vandaag kreeg ik bericht dat ik heb gewonnen! Yes! Ik heb deze leuke muurstickers gewonnen. Bedankt Nem!
Read More »
30 augustus 2013

Afgelopen week (25-8 tot 30-8)

Ewan is op het moment helemaal fan van Pikmin 3. Hij wilde er ook graag knuffels van, maar die zijn (volgens mij) niet te koop. Dus ik heb een Pikminhaakpatroon op Etsy gekocht en ben aan de slag gegaan. De gele was al eerder af, maar afgelopen maandag heb ik de rode afgemaakt.

Read More »
29 augustus 2013

Speeltuin de Gagel

Gisteren zijn we naar de kinderboerderij en speeltuin de Gagel (Gangesdreef 7b, Utrecht) geweest. Speeltuin de Gagel is onderdeel van Park de Gagel, net als de stadsboerderij Gagelsteede. Dit was voor mij altijd dé kinderboerderij, waar we een paar keer paar jaar naar toe gingen. Vroeger had je hier twee speeltuinen, één met voornamelijk houten speeltoestellen en een afgesloten speeltuin. Vooral die afgesloten speeltuin was echt heel erg leuk (in mijn herinnering ten minste), maar toen ik met een 15 maanden oude Ewan hier een kijkje ging nemen kwam ik erachter dat hij weg is :( Dat is jammer, maar er is wel een grote, nieuwe speeltuin voor in de plaats gekomen.

Read More »
26 augustus 2013

Liebsteraward

Gisteren was ik blij verrast toen ik er achter kwam dat ik ben genomineerd voor een blog award door Tess van dewereldvantess.wordpress.com. Het doel van de Liebsteraward is om nieuwe blogs te ontdekken en wat meer over de bloggers achter de blogs te weten te komen.
Read More »
24 augustus 2013

Afgelopen week (18 - 24 augustus 2013)

De vijfde week van de zomervakantie is ook alweer voorbij. Wat gaat dat snel zeg! Nog één weekje en Ewan moet weer naar school :( Dat vind ik best wel jammer, we hebben hele gezellige weken achter de rug.

De afgelopen week ben ik best druk geweest met deze blog. Vorige week zondag heb ik een Facebookpagina aangemaakt (met nog meer speelideeën) en ik probeer wat vaker te bloggen. Daarom nu ook deze post, met de leukste/interessantste dingen van afgelopen week.

Maandag hebben we lekkere toetjes gemaakt.

Read More »
22 augustus 2013

Grote bellenblaas recept

Wil jij ook een keer grote bellen blazen? In dit bericht vertel ik je hoe je grote bellenblaas maakt en een bijbehorende bellenstok. Want blazen is er eigenlijk bij zulke mega bellen niet echt bij. Door het bewegen van de stok, vormt zich de bel. Super leuk om een keer te doen; gewoon tijdens het buitenspelen, op een bruiloft of kinderfeestje!

mega bellenblaas
Read More »
20 augustus 2013

5x spelen met water - activiteiten voor kinderen

Het wordt de komende dagen weer warmer en zonniger! Daarom hier vijf speelideeën om af te koelen, zonder dat je een zwembadje nodig hebt!

waterpret kinderen zonder zwembad
Read More »
18 augustus 2013

Miz Flurry op Facebook

Gisteren heb ik een pagina op Facebook aangemaakt, gerelateerd aan deze blog. Hier komen natuurlijk de updates van de posts op te staan, maar ook korte speelideeën en zo. Ik zou het leuk vinden als je lid wordt! https://www.facebook.com/mizflurryblog
Read More »
17 augustus 2013

Recept boerenomelet

Dit is een recept dat ik best vaak maak. Lekker als brunch met bijvoorbeeld een pistoletje. Als we weer eens in fase 1 van het South Beach (koolhydraatarm) dieet zitten, maak ik het ook wel eens 's ochtends doordeweeks, maar dan natuurlijk zonder brood.


Read More »
7 augustus 2013

Ewan 5 jaar: Angry Birds Star Wars feest

Ewan is in mei 5 jaar geworden en hier is eindelijk de post over zijn Angry Birds Star Wars feesten. Feesten ja, want hij had dit jaar voor het eerst een kinderfeestje en natuurlijk zijn gewone verjaardag voor familie en vrienden. Deze feesten vierden we op een andere dag dan geboortedag, dus uiteindelijk hadden we drie keer feest! Vorig jaar was het thema al 'gewone' Angry Birds, dit jaar moest het Angry Birds Star Wars zijn.

Read More »
2 augustus 2013

Interview Het Moederfront

Een tijdje geleden werd ik gevraagd voor een interview door Het Moederfront over mijn keuze om fulltime te moederen. Het interview staat vandaag online en kun je hier lezen.

Follow my blog with Bloglovin
Read More »