5 december 2013

Sinterklaasrecepten voor pakjesavond

Eindelijk 5 december! Om het wachten op pakjesavond wat minder lang te maken, kun je lekker de keuken induiken om wat lekkers voor diezelfde pakjesavond te maken;) Ook als jullie het al gevierd hebben of juist nog moeten vieren, is het een leuke manier om de verjaardag van Sinterklaas te vieren.
Ik heb wat lekkere recepten opgezocht:

Recept pepernoten

Dit recept voor zelfgemaakte pepernoten komt van de Allerhande-site.
8 lekkere Sinterklaasrecepten

Sinterklaasrecepten van 24Kitchen, onder andere pepernotencheesecake en mijterpastei.Sinterklaastaart

Op My Food Blog kun je een recept voor een heerlijke Sinterklaastaart met speculaas, spijs en appel vinden.Speculaascupcakes

Op www.cupcakerecepten.nl kun je allerlei recepten voor cupcakes vinden en natuurlijk ook voor speculaascupcakes.  Als je zin hebt kun je die ook nog leuk versieren:
Pietentaart

Of een leuke pietentaart, bijvoorbeeld deze Zwarte Pieten Kitkattaart van Go or No Go.Nog veel meer Sinterklaas recepten

En op de site www.sinterklaasrecepten.com vind je recepten voor alle Sinterklaaslekkernijen bij elkaar.

Toevoeging 9 november 2016: In Het grote Sinterklaaskookboek staan ook heel veel leuke recepten voor in de Sinterklaastijd.

Have fun!Bekijk ook mijn overzichtspagina Sinterklaas.

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'

Als je dit bericht gaat pinnen, wil je dan onderstaande afbeelding gebruiken? Verticale plaatjes doen het beter in het Pinterest-overzicht ;-) Alvast bedankt!

Zes handige links naar Sinterklaasrecepten van lekkernijen voor pakjesavond, bijvoorbeeld pepernoten, Sinterklaastaart, Pietentaart of speculaascupcakes.

Schrijf je in voor één van mijn nieuwsbrieven:
* verplicht veld
Soort nieuwsbrief


3 opmerkingen: