9 november 2015

Sintspiratie: 7 leuke Sinterklaaslinks

Ik hou erg van Sinterklaas. De afgelopen dagen zag ik al allerlei Sint-gerelateerde blogposts langskomen en daarom leek het me leuk om een overzicht te maken.

Sint aftelkalender

Op www.fulltimemama.nl zag ik deze leuke DIY voor een Sint aftelkalender, gemaakt van de adventskalender van de Action. Vooral de schoentjes op de dagen dat de schoen gezet mag worden vond ik een heel handig idee!

Papertoys Sinterklaas


Via Pinterest zag ik deze leuke Sinterklaas en Zwarte Pietjes-printable langskomen. Ze zijn van Studio Momoki.


DIY Sinterklaaskrans


Marisca knutselde deze vrolijke Sinterklaaskrans, óók met allemaal spulletjes van de Action.

Stijlvol versieren

Zoek je nog wat ideeën om de Sint in stijl te ontvangen? Kijk dan even op de blog van Mama kletst; zij maakte een overzicht met Sint-decoratie in huis.
Raamtekening Sinterklaas

Wil je ook aan de buitenwereld laten zien dat je klaar bent voor Sinterklaas? Een raamtekening is een leuke manier om dit te doen. Op Elkeblogt kun je zien hoe je dat aanpakt; raamtekening Sinterklaas maken.


Leerzame activiteiten met het thema Sinterklaas


Juf Anke heeft een hele pagina met leerzame activiteiten rond het thema Sint. Wat dacht je bijvoorbeeld van activiteiten met getallenkaartjes om te oefenen met rekenen? Neem een kijkje op haar pagina Thema Sinterklaas.

Heb jij een ook leuke post in het kader van Sinterklaas geschreven, maar staat die hier niet bij? Laat hem dan achter via onderstaande link-up.  Deze link-up is inmiddels gesloten, maar je kunt op dit moment meedoen aan het Sinterklaas Blogfeestje van 2017

Bekijk ook mijn overzichtspagina Sinterklaas.

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten