1 maart 2016

POTGG: Afzuigkapfilter schoonmaken (pin getest)
Deze pin is getest door Sylvie.

Na de grote vakantie maar weer eens aan het schoonmaken geslagen. Ik probeer iedere dag 'iets extra' te doen en vandaag was dat mijn afzuigkapfilter schoonmaken. En dat bleek wel nodig ook, brr!

De Pin

Volgens Pennsylvaniamommy heb je een halve kop baking soda nodig en gloeiend heet water om te weken.Mijn filter was echt te vies om aan te pakken; fijn vettig en stoffig, ken je dat? Ik dacht het eerst met Dreft en een schuursponsje te redden maar mooi niks. Dus.On the go

Hupsakee, mijn favoriete schoonmaakmiddel erbij gepakt, gootsteen vol heet water; uurtje laten weken;Daarna heb ik het filter in de vaatwasser gezet et voila;Go go of no no?

In de categorie Huis-, tuin- en keukenellende een gogo. Ik bedoel, je hoeft er bijna niks aan te doen en ik weet zeker dat ik het filter gewoon in de vaatwasser nooit zo schoon gekregen had.

Tips

- met wat azijn erbij gaat het weken waarschijnlijk nog beter

- het filter moet wel (een nachtje) drogen voor je het terugplaatst

- als je dit driemaandelijks doet gaat het nog sneller (mental note to self)Heb je mijn overzichtspagina met alle geteste pins al gezien?

NB Dit bericht was eerst gepubliceerd op https://pinnersonthegogo.wordpress.com/ (op 2 september 2015). Als je wilt weten waarom ik het hier opnieuw plaats, lees dan even dit bericht.

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SintSint