30 juli 2016

3x lekkere en zomerse recepten - blogfeestje 3

Afgelopen week deden er weer flink wat bloggers mee aan ons blogfeestje. Super leuk! Uit alle inzendingen heb ik drie recepten gekozen, die mij lekker lijken en ik deze zomer graag nog zou willen maken. Kijk je mee?


Read More »
26 juli 2016

Watermeloen Mojito (pin getest)
Deze pin is getest door Alice

Vrijdagmiddag, 30C graden, een prima moment voor een verfrissende cocktail. Een watermeloen had ik in huis, dus op zoek naar een pin / recept met watermeloen!
Read More »
24 juli 2016

MC16: Ochtendwandeling (doe een leuke activiteit in de buitenlucht)

Ik heb de activiteiten helemaal niet gepland, maar toevallig is de derde activiteit die wij doen van de Mama Challenge 2016 ook de derde uit het lijstje. We zitten nu mooi op volgorde, misschien moet ik dat maar aanhouden. Activiteit nummer drie is: doe een leuke activiteit in de buitenlucht. Wij maakten een ochtendwandeling.


Read More »
23 juli 2016

Boeken lezen in de zomer - Blogfeestje 2

Wat was het blogfeestje van vorige week een succes! Meer dan 100(!) links werden er achter gelaten. Wij zijn super blij! Zoals vorige week al aangekondigd, kiest iedere gastvrouw een aantal favorieten uit de blogs die meededen. Ik heb drie blogs gekozen met het thema boeken. Boeken lezen hoort wat mij betreft echt bij de zomervakantie. Het liefst het hele jaar door, maar ik kom er in de vakantie meestal pas echt aan toe.


Read More »
21 juli 2016

Pokemon Pizza & Game Night (kinderfeestje)

Ewan werd op 23 mei 8 jaar en dat vierden we met een twee Pokemon-feestjes. Eén kinderfeestje en één 'gewone' Pokemon verjaardag. Dit bericht gaat over zijn kinderfeestje; een Pokemon Pizza en Game Night. Lees snel verder om erachter te komen hoe we daar invulling aan gaven.


Read More »
16 juli 2016

Link parties, wat en waarom? - Blogfeestje #1

We waren er al een tijdje mee bezig achter de schermen, maar nu is het eindelijk zo ver; het eerste blogfeestje met vier samenwerkende bloggers! Lees snel verder om erachter te komen wat een link party inhoudt, wat de voordelen en regels zijn en maak kennis met de vier gastvrouwen.

Read More »
15 juli 2016

Makkelijke picknick met kinderen - 8 ideeën

Gisteren werd mijn neefje tien jaar en hebben we gezellig gepicknickt bij de kinderboerderij. Zijn verjaardag vierden we namelijk zondag al en mijn zus wilde toch nog wat leuks doen op zijn echte verjaardag. Mijn zusje woont ook in de buurt van de kinderboerderij en kwam ook gezellig. Het werd een picknick zoals we die al zo vaak hebben gehouden met weinig voorbereiding, maar toch altijd een succes. Hier mijn 'recept' voor een makkelijke picknick met kinderen.


Read More »
13 juli 2016

Makkelijk zomerhaar (pin getest)
Deze pin is getest door Sylvie

De pin

Met de tropische temperaturen van de afgelopen tijd zocht ik wat makkelijke luchtige kapsels om het haar lekker uit je nek te dragen. Dit is er een van:
Read More »
9 juli 2016

Tips voor een vliegvakantie met kinderen

Een kindervakantie in het buitenland en de eerste keer vliegen met kind kan een uitdaging zijn. Je slaat aan het googelen op termen als: "wat meenemen in vliegtuig voor peuter", "kind bezighouden in vliegtuig" en "op reis met kind wat meenemen". In deze blog deel ik graag mijn tips voor vliegvakantie met kinderen.

tips trucs vliegvakantie kinderen
Read More »
5 juli 2016

McDonald's, maar dan thuis


Op dinsdag probeer ik altijd een Pin Getest-bericht van Pinners on the Go Go te plaatsen. Eén van de opdrachten van de Mama Challenge 2016 is 'Gepikt van Pinterest'. Dus deze twee kon ik mooi combineren voor het bericht van vandaag. Ik vind deze post wel staycation-waardig namelijk; home made McDonald's. Kijk je mee wat ik gemaakt heb en wat mijn gezin ervan vond?
Read More »
4 juli 2016

Mama Challenge 2016 en link party

Vorig jaar deed ik mee aan de Mama Challenge 2015 en dit jaar zijn er weer tien nieuwe opdrachten om tijdens de zomer te doen. Ondanks dat ik vorig jaar maar drie challenges heb uitgevoerd, ga ik dit jaar weer gezellig meedoen en een poging wagen om ze alle tien uit te voeren. Wij zijn al op vakantie geweest, dus tijdens de zomervakantie houden we een staycation en deze challenge zorgt voor de nodige inspiratie. 


Read More »
2 juli 2016

5 inspirerende Nederlandse Summer Bucket Lists en link party

Waar ik voorheen nog druk in de weer ging en een speciale Summer Bucket List ontwierp of inspiratiepost met plannen voor zomer schreef, maak ik me er de laatste jaren wat makkelijker vanaf door mijn ideeën te pinnen op een speciaal Pinterest-zomer-bord (2014, 2015, 2016). Maar ik vind het wel altijd heel leuk om de Summer Bucket List van andere mensen te lezen en leuke ideeën op te doen. Dus vandaag een selectie van vijf inspirerende Nederlandstalige Summer Bucket Lists en je mag jouw post met zomerse plannen achterlaten bij de link party.


Read More »