30 november 2016

Adventskalender 2016: Aftellen naar kerst - met 24 leuke activiteiten

Het is weer bijna december en dat betekent dat het weer tijd is voor mijn jaarlijkse adventskalender. Inmiddels een echte traditie op mizflurry.nl, want de afgelopen 5 jaar deed ik ieder jaar een adventskalender met activiteiten. In het aankondigingsbericht van vorig jaar, staan ook de links naar de andere jaren, mocht je het leuk vinden om daar rond te neuzen. Voor dit jaar heb ik iets weer iets nieuws bedacht, want ik vond het wel steeds meer van hetzelfde worden. Ik heb 23 leuke en creatieve blogvriendinnnen gevraagd om samen af te tellen naar kerst met 24 activiteiten. Lees snel verder hoe of wat!Read More »
29 november 2016

Recept broodje Mario - dé lekkerste Italiaanse bol uit Utrecht

Al bijna veertig jaar een begrip in Utrecht en omstreken: een broodje Mario. Gisteren had ik er zin in, maar ik was niet in de stad of in de gelegenheid om daar te komen. Dus ik maakte er zelf één en deel nu graag met jullie hoe ik dat deed. 

broodje Mario recept
Read More »
26 november 2016

Duizendpoot knutselen van een eierdoos - The Wiggler

Als je ooit een Super Mario-spel gespeeld hebt, ben je hem vast wel eens tegengekomen; die irritante Wiggler. Deze gele duizendpoot loopt eerst rustig rond, maar als je op hem springt wordt hij rood en woest en gaat snel lopen. En zie hem dan nog maar eens te verslaan! In de herfstvakantie maakten wij deze gave Super Mario diorama, en daar wordt nog steeds mee gespeeld. Mack vond dat the Wiggler nog ontbrak, dus zijn we die samen gaan knutselen. Van een eierdoos. Kate zat er ook bij en knutselde een gewone duizendpoot. Kijk je mee hoe we het aangepakt hebben?

eierdoos knutselen eierdoos
Read More »
20 november 2016

Blindedarmonsteking Mack

Deze week is er geen nieuwe blog online gekomen. De week liep namelijk wat anders dan verwacht. Vorige week zondag zeiden we een verjaardag af omdat we dachten dat Mack een buikgriep had en we niemand aan wilden steken. En maandagavond liepen Kevin en ik door een verlaten Nieuwegein tevergeefs op zoek naar wat eten terwijl hij geopereerd werd. Mijn kleine mannetje bleek een blindedarmontsteking te hebben.

Read More »
12 november 2016

Sintspiratie 2016 - Blogfeestje Sinterklaas

Hoera, vandaag komt Sinterklaas weer aan in ons land! Tijd voor wat Sintspiratie dus! Vorig jaar plaatste ik mijn eerste link up met als thema inspiratie voor in de Sinterklaastijd. Afgelopen jaar hebben de andere bloggers niet stilgezeten én zijn de blogfeestjes geboren, dus dit jaar is het tijd voor een nieuwe editie van Sintspiratie mét twee van mijn blogfeestjes-vriendinnen. Pak de speculaas en mandarijntjes er maar bij en kom gezellig inspiratie op doen voor een te gekke Sinterklaasperiode.

Read More »
7 november 2016

Video van Sint - voor een stressvrije pakjesavond (winactie gesloten)

Al 8 jaar kun je een video van Sint bestellen. Wij probeerden het vorig jaar voor het eerst uit en dat was een groot succes. Ik vond dat de video voor minder stress op pakjesavond zorgde en ik leg je in dit bericht uit waarom. Ook vertel ik over andere voordelen, geef ik wat tips en mag ik een bundel (download + DVD) weggeven. Lees snel verder!

Read More »
4 november 2016

Tip: Het grote Sinterklaaskookboek

Een kookboek waar je blij van wordt? Waar je mooie herinneringen mee kunt maken? En waaruit je meer zult maken dan een gemiddeld kookboek? Dat is voor mij Het grote Sinterklaaskookboek. Lees snel verder waarom.
sinterklaas kookboek

Read More »
2 november 2016

Cadeautips voor jongens en een meisjespeuter (verlanglijstjesinspiratie)

De Sinterklaasboeken zijn weer binnen en dankzij een speelgoeddieet het afgelopen jaar én de speelgoedreclames die we ineens zien omdat we de TV vaker op NPO 3 hebben staan, hebben we genoeg inspiratie voor de verlanglijstjes van de kinderen dit jaar. Dus ik presenteer jullie onze cadeautips voor jongens en een meisjespeuter.

Kijk je mee naar wat mijn kinderen graag willen hebben van Sinterklaas of de Kerstman?

cadeautips verlanglijstjes jongens meisjes peuter 2018
Read More »
1 november 2016

5 herfstactiviteiten met kinderen (uitslag herfstblogfeestje)

Zaterdag kon je de uitslag van blogfeestje nummer 13 bekijken en vandaag is het alwéér tijd voor de uitslag van een blogfeestje, namelijk van het herfstblogfeestje. Wat waren er een hoop leuke links toegevoegd! Het was extra lastig kiezen deze keer, maar ik ben er uit gekomen. Het thema is vijf herfstactiviteiten met kinderen geworden. Kijk je mee?


Read More »