30 november 2017

Speelgoedtips voor kinderen (kinderfilmpjes YouTube)

Vandaag was ik met Kate in een speelgoedwinkel en het viel me op hoeveel het assortiment veranderd is, sinds ik daar met baby Ewan liep. Wij houden echt van speelgoed en wat zijn er toch een leuke dingen, maar wat is er veel keus! Soms zie je door de bomen het bos niet meer en kun je wel wat speelgoed- en cadeautips voor kinderen gebruiken. In deze post vind je zes gave speelgoedsets voor jongens en meisjes. Wij hebben ze uitgepakt en voor je getest. Veel kijkplezier!

speelgoed_jongens_meisjes

Read More »
18 november 2017

Sinterklaasknutsel Piet Mondriaan

Op zoek naar een leuke en vrolijke Sinterklaasknutsel? Deze Piet Mondriaan is makkelijk te knutselen en je kunt kinderen gelijk wat leren over kunst. Lees verder voor een stap voor stap uitleg om deze knutsel te maken. De printable voor deze vrolijke Sinterklaasknutsel kun je gratis downloaden via deze link: Piet Mondriaan printable.

Sinterklaas knutselen Piet Mondriaan
Read More »
11 november 2017

Uitslag herfstblogfeestje en start blogfeestje sinterklaas!

In dit bericht vind je de favorieten van het herfstblogfeestje en we feesten gelijk verder met het Sinterklaasblogfeestje. Ben je er klaar voor? Laat het feest beginnen!


Read More »
10 november 2017

Handige hulp in de huishouding; review De Organizing Agenda 2018

Op zoek naar een echt handige agenda? De Organizing Agenda 2018 heeft alles in zich om jouw handige hulp in je huishouden in 2018 te worden. In deze review kun je lezen waarom.


Read More »
9 november 2017

Lego trekpop maken, zo doe je dat - gratis printable

Heb jij een Lego fan in huis die ook van knutselen houdt? Leg dan deze printable voor een Lego trekpop eens voor hem of haar klaar en laat je verrassen! In dit bericht vind je een gratis download van een Lego minifiguur en uitleg trekpop maken.Read More »
4 november 2017

25 jaar VTech - review en winactie Little Love Bedtijd Baby

Waarschijnlijk heb je het al ergens online voorbij zien komen en misschien kom je hier wel via Unicorns & Fairytales; VTech bestaat 25 jaar en heeft een supergave bloghop met 25 gave speelgoedprijzen georganiseerd. En wij mogen dit mee vieren! We kregen de Little Love Bedtijd Baby opgestuurd om te reviewen én ik mag er één weggeven. Lees dus snel verder!Read More »