29 september 2018

Tips en ideeën voor leuke cadeaus voor kinderen

Ben je op zoek naar ideeën en tips voor een verjaardagscadeau voor kinderen, leuke kerstcadeaus of sinterklaascadeaus? In dit bericht vind je dan zeker inspiratie voor gaaf jongens en meisjes speelgoed, speelgoed om te verzamelen en spellen. Ga er even lekker voor zitten, want in dit lange bericht laat ik je alle nieuwe speelgoedtrends van Hasbro zien. Of pin hem op Pinterest om je uit de brand te helpen in tijden van decemberstress! 

cadeau ideeen kinderen
Read More »
25 september 2018

Vlinder knutselen voor peuters en kleuters

Ben je op zoek naar een snel en makkelijk knutselidee voor een peuter of kleuter? Ga dan deze vlinder knutselen; je hebt alleen maar een babydoekje, wasknijper en wat viltstiften nodig. Ik laat je stap voor stap zien hoe wij deze vlinders gemaakt hebben.

vlinder knutselen
Read More »
22 september 2018

Verbeter je oude blogposts en krijg meer bezoekers

Dit bericht is verplaatst naar mijn nieuwe site Pin Expert, Pinterest marketing & tips.

Klik op deze link: Verbeter je oude blogposts en krijg meer bezoekers om het direct te lezen.

Read More »
18 september 2018

Lego Friends verjaardag versiering - slinger knutselen

Wil je binnenkort een Lego Friends feestje geven? Of een meisjeskamer gezellig versieren? Download dan nu gratis deze printable en knutsel snel en makkelijk deze slinger in elkaar! 

Deze leuke Lego Friends verjaardag versiering maak je gewoon zelf. Lego Friends feestartikelen bestellen kan best duur worden of misschien ben je te laat met bestellen. Met behulp van de gratis download, een printer en wat gekleurd papier maak je deze goedkope slinger. Je hebt ook nog een schaar en lijm nodig, maar dan heb je ook echt alles om deze Lego verjaardag versiering te maken.

lego friends slinger knutselen gratis download
Read More »
10 september 2018

Pokémon feesttafel - Sun & Moon

In deze blog kun je zien wat ik allemaal op de feesttafel zette bij Ewans Pokémon Sun & Moon-feestje. Het kleurenschema was vooral zilver en goud. Op de tafel stonden allerlei hapjes met een Pokémon-link, duidelijk gemaakt door briefjes die erbij lagen. Deze briefjes kun je verderop in dit bericht gratis downloaden. Lees snel verder!

pokemon feesttafel met gratis printable voor bij de hapjes

Read More »