30 november 2018

Uitdagend speelgoed voor slimme kinderen - 10 cadeautips

Ben jij op zoek naar uitdagend en leerzaam speelgoed voor slimme kinderen? Misschien wel voor een hoogbegaafd kind? In dit bericht staan 10 ideeën op een rijtje; inspiratie voor bijvoorbeeld een verjaardagscadeau en/of voor Sinterklaas of Kerstmis.
speelgoed slimme kinderen
Read More »
20 november 2018

Sinterklaastaart maken met speculaascrème

Wil jij een mooie Sinterklaastaart maken, bijvoorbeeld om de show te stelen op pakjesavond? Ga dan aan de slag met dit taart recept; een chocolade dripcake met speculaascrème en mandarijnenbiscuit. Dit Sinterklaas gebak versier je vervolgens met allerlei Sinterklaas lekkernijen om er een supergave stapeltaart van te maken. 

sinterklaastaart maken dripcake met speculaascreme
Read More »
19 november 2018

Zingende Rainbow Dash review

Heb jij een My Little Pony-fan in huis die ook nog eens van zingen houdt? Dan is dit het perfecte cadeau voor haar. Kate mocht de Zingende Rainbow Dash alvast uitproberen en in dit bericht kun je lezen wat Rainbow Dash allemaal kan en Kate haar reactie zien.

review zingende rainbow dash fb
Read More »
12 november 2018

Aftelkalender Sinterklaas knutselen

Wil jij nog snel een aftelkalender Sinterklaas knutselen? Dan heb ik hier een leuk idee en gratis printable voor je. Je zet er zelf de tekst op, dus je kunt hem naar eigen smaak aanpassen. Ga je aftellen tot Sinterklaas in Nederland is? Of tot pakjesavond? En zet je er dan bij wanneer de schoen gezet mag worden? Aan jou de keus. Ik laat je in ieder geval zien hoe je de zakjes maakt en de rondjes met Sint silhouetten krijg je van mij cadeau. 

aftelkalender sinterklaas knutselen
Read More »
11 november 2018

Schoencadeautjes tot 5 euro

Heeft Sint nog inspiratie nodig voor schoencadeautjes tot 5 euro? In dit bericht staan er 13 verzameld. In verschillende categorieën, zoals bouwspeelgoed, knutselspullen, speelgoed om te verzamelen en spelletjes. Of je nou op zoek bent naar een cadeautje voor een jongen of een meisje, een peuter, kleuter of wat ouder kind; er zit vast wat leuks bij.

schoencadeautjes tot 5 euro


Read More »
2 november 2018

Gratis feestdagen planner - pakket met 11 handige printables

Vind jij de aanloop naar Sinterklaas en Kerstmis ook altijd zo druk? Hier in huis is het de laatste maanden van het jaar altijd een tamelijk chaotische boel. Het helpt wel altijd als ik vooruit plan en dingen opschrijf. Daarom heb ik iets handigs bedacht en gemaakt; een gratis feestdagen planner. In dit bericht kun je lezen welke 11 printables hier in zitten (je hoeft natuurlijk alleen de pagina's te printen die je handig lijken en je kunt zelf kiezen hoe vaak) en hoe je ze kunt gebruiken.

gratis feestdagen planner
Read More »