Over mij


Welkom op mizflurry.nl! Als je op zoek ben naar creatieve inspiratie voor moeders en kinderen dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze blog vind je allerlei inspiratie op het gebied van knutselen, speelideeën en activiteiten voor kinderen, maar ook DIY-projecten, recepten, tips en feestideeën voor moeders. Ik vind het heel leuk om printables te maken, dus daar vind je er ook genoeg van.

Ik ben geboren halverwege de jaren tachtig in Utrecht en hier woon ik nog steeds. Inmiddels samen met mijn man en onze drie kinderen in een hele fijne drive-in woning naast een mooi park. In 2008 werd Ewan geboren; een creatieve jongen met een goed gevoel voor humor die erg van gamen en tekenen houdt. Bijna drie jaar later, in 2011, kwam Mack ons gezin verrijken. Mack is een echte maker en houdt ook erg van grappen, buiten spelen, met LEGO bouwen en gamen. In 2014 werd Kate geboren, een echt meisje, maar wel een stoere dankzij twee grote broers boven haar. Ze houdt dan ook van gamen, maar speelt ook graag met Barbies en is dol op knutselen en bijna altijd vrolijk.

Een half jaar nadat Mack geboren was, ben ik met deze blog begonnen. In eerste instantie was het onderdeel van het meedoen aan een speelchallenge. Na afloop van de challenge ben ik doorgegaan. Ik vond het een leuke manier om bij te houden wat ik met mijn kinderen deed en om mijn technische skills te onderhouden. Na mijn studie Digitale Communicatie aan de HU heb ik een paar jaar bij een internetbureau gewerkt en daarna lesgegeven bij mijn eigen opleiding. Na de geboorte van Mack ben ik hier meer gestopt, maar ik wilde wel mijn kennis op pijl houden. Daar was deze blog perfect voor.

Inmiddels zijn we bijna tien jaar verder en is hier een hoop inspiratie de vinden. Ik vind het superleuk om handige, leuke en/of leerzame printables te maken en hiermee moeders te helpen het opvoeden iets makkelijker te maken. In het voorjaar van 2020 ben ik daarom een webshop met printables gestart.

Daarnaast heb ik zoveel over Pinterest geleerd, dat ik mijn eigen bedrijf ben begonnen om ondernemers en bloggers te helpen om meer bezoekers en klanten via dit medium binnen te krijgen.

Van thuisblijfmoeder via bloggen naar ondernemer dus. Ik hoop jou te inspireren en dat met behulp van mijn printables het dagelijks leven wat gladder verloopt. Enjoy!

e-mailadres fleur@mizflurry.nl


Tags

Wil je nog meer over mij weten, lees dan deze tags:
Broer- en zus-tag
Post Pregnancy Tag: terugkijken op de zwangerschappen en wat ik anders had gewild
Mommy Wars Tag - langvoeden en familiebed
Tien jaar geleden tag - mijn leven in 2006


In de mediaAdventskalender knutselen bij Koffietijd 
In 2014 mocht ik mijn jaarlijkse adventskalender in elkaar knutselen in de Koffietijd-studio.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot de freebies pagina

mizflurry freebies kinderen creatief

Als lid van de MizFlurry nieuwsbrief krijg je toegang tot mijn freebies pagina. Hier staan nog meer gratis downloads, exclusief toegankelijk voor leden. Bijvoorbeeld een handige Feestdagen planner; 11 handige formulieren die je helpen de feestdagen-stress onder controle te krijgen, de 12 maandkalenders met (creatieve) activiteiten, 14 speelrecepten, 3 kerstposters en een pietendiploma. 

Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

* verplicht veldVolg mij op PinterestFacebookInstagramTwitterYouTube en/of Bloglovin'

4 opmerkingen:

 1. Hallo Fleur,

  Wat heb je ontzettend leuke haakpatronen op je blog staan. Afgelopen winter heb ik de sneeuwvlokken gemaakt, ik sta voor de klas in groep 2 en het was, mede dankzij 'jouw' sneeuwvlokken, ontzettend sfeervol in de klas. Nu ben ik bezig met de bloemen. Bedankt voor je leuke ideeën!

  Met de hartelijke groeten van Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te lezen dat je zo veel plezier van de patronen hebt. Ik wens je veel haakplezier met het maken van de bloemen toe!

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

SintSint