Over mij

Fleur 
Ik ben Fleur, 32 jaar oud, getrouwd met Kevin en moeder van Ewan (mei 2008), Mack (maart 2011) en Kate (september 2014). Na mijn studie Digitale Communicatie heb ik een paar jaar gewerkt bij een internetbureau en eerdergenoemde studie, maar sinds februari 2011 ben ik thuisblijfmoeder met een blog (november 2011). Dat vind ik heerlijk en ik vind het een voorrecht om mijn kinderen van zo dichtbij op te zien groeien. Op deze blog schrijf ik over dingen die ik leuk vind en dat zijn er nogal wat.

Lifestyle

Ondanks dat ik nu 32 ben, voel ik me nog altijd een meisje. Onbekenden denken vaak ook dat ik een stuk jonger ben, dus dat scheelt ;) Met drie kinderen is het vaak erg druk (die was!), maar ik probeer toch ook tijd voor mezelf te maken, want als je zelf beter in je vel zit, ben je ook een betere moeder. Dit uit zich in posts over leuke dingen voor jezelf, zoals DIY'srecepten, feestjes, haakpatronen, beauty en rockabilly/vintage stijl.

Sinds januari 2016 is Pinners on the Go Go ook een onderdeel van mizflurry.nl geworden. Samen met mijn drie zussen test ik Pinterest-pins uit en brengen we hier verslag van uit.

Speelideeën

Nu is het tijd om herinneringen te maken voor later, daarom probeer ik veel samen met mijn kinderen te spelen. Een gedeelte daarvan lijkt mij ook interessant genoeg voor deze blog, dus daar komt leuke dingen doen met je kinderen uit voort, met posts over onder andere speelideeën, knutselen en speeltuinen in Utrecht.

Digitale dingen

Ook ben ik een nerd, dat is mijn vakgebied. Daarom schrijf ik ook over leuke digitale dingen, namelijk digitale tips, handleidingen voor bloggers en maak ik downloads.

Met deze blog hoop ik je te inspireren, enjoy!

e-mailadres fleur@mizflurry.nl


Tags

Wil je nog meer over mij weten, lees dan deze tags:
Broer- en zus-tag
Post Pregnancy Tag: terugkijken op de zwangerschappen en wat ik anders had gewild
Mommy Wars Tag - langvoeden en familiebed
Tien jaar geleden tag - mijn leven in 2006


In de mediaAdventskalender knutselen bij Koffietijd 
Vorig jaar mocht ik mijn jaarlijkse adventskalender in elkaar knutselen in de Koffietijd-studio.


Nieuwbrieven

* verplicht veld
Soort nieuwsbrief
Volg mij op FacebookInstagramTwitterPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'

4 opmerkingen:

 1. Hallo Fleur,

  Wat heb je ontzettend leuke haakpatronen op je blog staan. Afgelopen winter heb ik de sneeuwvlokken gemaakt, ik sta voor de klas in groep 2 en het was, mede dankzij 'jouw' sneeuwvlokken, ontzettend sfeervol in de klas. Nu ben ik bezig met de bloemen. Bedankt voor je leuke ideeën!

  Met de hartelijke groeten van Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te lezen dat je zo veel plezier van de patronen hebt. Ik wens je veel haakplezier met het maken van de bloemen toe!

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen