MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.

Activiteiten voor kinderen & zelfzorg voor moeders

Hey lieve moeder,
Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen?
Ontdek hoe mijn InspiratieKit je hierbij moeiteloos kan helpen.

Deze kit is ontworpen om jou en je kind(eren) meer leuke dingen te laten doen, zodat je over een aantal jaar terug kunt denken aan fijne momenten samen.

Bestel nu de InspiratieKit

Zoek je een manier om vandaag iets bijzonders te doen met je kind?

Je weet hoe het gaat: je heb het altijd druk en het lijkt soms makkelijker om je kind(eren) even op een scherm te laten, zodat jij door kunt gaan met je to-dolijst. Maar diep van binnen weet je dat je kind eigenlijk teveel op de schermen zit. Hoe vind je snel een activiteit die zowel leuk als leerzaam is en die jullie wellicht gezellig samen kunnen doen?

Ontdek mijn InspiratieKit – jouw geheime wapen voor stressvrije, leuke en educatieve activiteiten (die zorgen voor minder nutteloze schermtijd).

Met maandelijks nieuwe inspiratie in de vorm van activiteitenplannen, kleurplaten en een zelfzorgopdrachten voor jezelf, geeft elke kit jou en je kind(eren) alles wat je nodig hebt om te leren, te groeien en te lachen. Van het bouwen van een zonne-oven tot het doen van leuke experimenten, elke activiteit is een kans om een leuke tijd te hebben en mooie herinneringen te creëren.

Ben je klaar om minder tijd te besteden aan het zoeken naar activiteiten en meer aan het maken van herinneringen?

Bestel dan nu de InspiratieKit

…en begin vandaag nog met het maken van plezier en herinneringen voor later.

Wat is het?

MizFlurry’s InspiratieKit is een digitale abonnementsservice die je maandelijks inspireert met creatieve, leerzame en leuke activiteiten. Zoals hierboven al benoemd bevat elke kit thematische activiteitenplannen, kleurplaten, zelfzorgopdrachten voor moeders en andere handige printables.

Dit zit er in de InspiratieKit

Bespaar iedere maand tijd die je normaal gesproken kwijt zou zijn aan het plannen en zoeken naar leuke activiteiten. In iedere kit vind je de volgende digitale dingen:

  • Een zelfzorgwerkboekjeMizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders voor moeders
  • Activiteitenplannen – iedere week een ander thema en voor verschillende leeftijden
  • Kleurplaten passend bij de tijd van het jaar
  • 3 betaalde printables van shop.mizflurry.nl – iedere maand een verrassing
  • Gratis toegang tot nieuwe printables – minimaal één per maand

Wat andere moeders zeggen

De inspiratiekit doet wat het beloofd. Het geeft je inspiratie bij leuke thema’s om samen met je kinderen leuke herinneringen te maken. Inclusief kleurplaten voor meisjes én jongens voor de regendagen. En jij als moeder wordt ook niet vergeten om je eigen doelen te zetten en te behalen. Een compleet pakket voor het hele gezin. – Minke

Superleuke ideeën! Het handige hiervan vind ik dat er eigenlijk voor elk moment en elke gelegenheid wel wat tussen zit, ideaal ook als je zelf in een minder creatieve bui bent. -Sjoukje

Ik ben blij met de inspiratiekit! Er zitten veel leuke ideeën in voor mijn kinderen thuis en voor mijn kinderen in de klas (groep 3). Het scheelt me veel tijd, omdat ik niet alles zelf hoef te bedenken. En natuurlijk de selfcare inspiratie. Iets wat ik vaak vergeet. -Yael

Heb je vragen? Hier zijn antwoorden!

Wat is inbegrepen in MizFlurry's InspiratieKit?

Elke maand ontvang je toegang tot nieuwe activiteitenplannen, kleurplaten en een zelfzorgwerkboek voor moeders. Daarnaast krijg je ook toegang tot minimaal 4 betaalde printables uit mijn webshop die elke maand veranderen.

Voor welke leeftijdsgroepen is de InspiratieKit geschikt?

De InspiratieKit is ideaal voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden, totdat ze te veel gaan puberen en liever hun eigen plan trekken 😉 De activiteiten zijn specifiek ontworpen om te passen bij verschillende leeftijdsgroepen, van peuters tot tieners.

Hoe vaak wordt de InspiratieKit bijgewerkt?

De inhoud van de InspiratieKit wordt maandelijks aangevuld en bijgewerkt, op de eerste dag van elke maand. Zo heb je steeds toegang tot frisse en inspirerende materialen.

Wat zijn de kosten van een abonnement op de InspiratieKit?

Een abonnement op de InspiratieKit kost €6.99 per maand.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen via Instellingen > Beheer mijn abonnementen. Mocht dit niet lukken, dan kun je ook een mail sturen naar fleur@mizflurry.nl. Er zijn geen opzegkosten of verplichtingen, je kunt op ieder moment opzeggen en tot het einde van de betaalde periode van de content blijven genieten.

Is er een proefperiode beschikbaar voor nieuwe leden?

Er is geen proefperiode voor de InspiratieKit, maar je kunt een losse kit aanschaffen via onze webshop om te zien of het wat voor je is voordat je je abonneert. 

Wat moet ik doen als ik een probleem heb met een onderdeel van de kit?

Als je problemen ondervindt met een onderdeel van de kit, stuur dan een e-mail naar fleur@mizflurry.nl. Ik help je graag verder bij vragen of technische problemen.

Hoe worden de kits verzonden en wat zijn de verzendkosten?

De InspiratieKit en alle bijbehorende materialen zijn digitaal en direct te downloaden, er zijn dus geen verzendkosten. 

Kan ik vorige edities van de InspiratieKit nog bestellen?

Ja, vorige edities van de InspiratieKit zijn beschikbaar via mijn webshop. Maar als je lid wordt, krijg je toegang tot alle voorgaande activiteitenplannen, kleurplaten en zelfzorgopdrachten. De wisselende en nieuwe printables zijn echter slechts steeds één maand te downloaden en ook los aan te schaffen via de webshop.

Hoe gebruik ik de activiteitenplannen en zelfzorgwerkboeken het beste?

De activiteitenplannen en zelfzorgwerkboeken zijn ontworpen om flexibel en eenvoudig te gebruiken. Begin met het doorlezen van de plannen en werkboeken, kies activiteiten die passen bij de interesses van je kind(eren) en gebruik de werkboeken om je persoonlijke groei en welzijn te bevorderen.

Kan ik de inhoud van de komende InspiratieKit vooraf zien?

De specifieke inhoud van de volgende InspiratieKit wordt niet vooraf vrijgegeven om de verrassing en nieuwheid elke maand te behouden. Echter, thema’s en enkele hints kunnen worden gedeeld via mijn social media kanalen (Facebook en Instagram) en nieuwsbrieven.

Wat doe ik als mijn downloadlink niet werkt?

Mocht je problemen hebben met een downloadlink, stuur dan direct een e-mail naar fleur@mizflurry.nl, en ik zorg ervoor dat je zo snel mogelijk toegang krijgt.

Hoe kan ik feedback geven of suggesties doen voor toekomstige kits?

Jouw feedback is ontzettend waardevol! Stuur je suggesties of ideeën naar fleur@mizflurry.nl. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en sta altijd open voor nieuwe ideeën!

Prijsinformatie

Eenmalige bundel

€10 per bundel
– Perfect om te proberen
– Geen abonnementsverplichting
– Ideaal voor nieuwe gebruikers
– Of als cadeau

Koop de bundel

Abonnement

€6.99 per maand
Elke maand nieuwe activiteitenplannen
+ Seizoenskleurplaten
+ Zelfzorgopdrachten voor moeders
+ Drie andere betaalde printables
+ Gratis toegang tot nieuwe printables
– Op elk moment opzegbaar zonder extra kosten

Abonneer je nu

Losse producten

Prijzen variëren
– Kies alleen de onderdelen die jij nodig hebt
– Prijzen beginnen bij € 2,50
(kleurplaten en activiteitenplannen)
Zelfzorgwerkboeken zijn € 5,00 per stuk

Bekijk de collectie van deze maand

Bestel nu de InspiratieKit