4 december 2012

4 Kinderkerstdiner plannen

Het kinderkerstdiner plannen was de activiteit van vandaag. Ewan en ik hebben dit samen gedaan. Hij heeft de gasten uitgekozen en hij stond er ook op dat het thema niet alleen kerst is, maar ook Angry Birds..Voor het eten heeft hij pannenkoeken gekozen. Zónder iets erin (ik heb de laatste tijd te vaak geprobeerd op groente te verstoppen in zijn tortilla's, denk ik). Ik heb ook nog even op Pinterest rondgekeken om ideeën op te doen voor kinderkersteten, zie dit bord.

Toen bleven de uitnodigingen nog over. Ik hoopte hem hiermee weer te kunnen verleiden tot knutselen, maar dat is helaas niet gelukt. Opbellen was volgens hem een veel betere manier om mensen uit te nodigen. Daarna wilde hij puzzelstukjes van zijn Carspuzzel opsturen. Wat ik eigenlijk best een goed idee vond, maar dan met een goedkope kerstpuzzel. De uitnodiging schrijven we dan achterop, zodat ze hem eerst moeten maken. Dus daar ga ik deze week naar op zoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SintSint