Het kinderkerstdiner plannen was de activiteit van vandaag. Ewan en ik hebben dit samen gedaan. Hij heeft de gasten uitgekozen en hij stond er ook op dat het thema niet alleen kerst is, maar ook Angry Birds..

Voor het eten heeft hij pannenkoeken gekozen. Zónder iets erin (ik heb de laatste tijd te vaak geprobeerd op groente te verstoppen in zijn tortilla’s, denk ik). Ik heb ook nog even op Pinterest rondgekeken om ideeën op te doen voor kinderkersteten, zie dit bord.

Toen bleven de uitnodigingen nog over. Ik hoopte hem hiermee weer te kunnen verleiden tot knutselen, maar dat is helaas niet gelukt. Opbellen was volgens hem een veel betere manier om mensen uit te nodigen. Daarna wilde hij puzzelstukjes van zijn Carspuzzel opsturen. Wat ik eigenlijk best een goed idee vond, maar dan met een goedkope kerstpuzzel. De uitnodiging schrijven we dan achterop, zodat ze hem eerst moeten maken. Dus daar ga ik deze week naar op zoek.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: