Waarschijnlijk heb je het al ergens online voorbij zien komen en misschien kom je hier wel via Unicorns & Fairytales; VTech bestaat 25 jaar en heeft een supergave bloghop met 25 gave speelgoedprijzen georganiseerd. En wij mogen dit mee vieren! We kregen de Little Love Bedtijd Baby opgestuurd om te reviewen én ik mag er één weggeven. Lees dus snel verder!

Hoera! Vtech bestaat 25 jaar!

Toen ik even wat informatie over de geschiedenis van VTech opzocht, kwam ik erachter dat het bedrijf al sinds 1976 bestaat. Het bedrijf is toen namelijk opgericht in Hong Kong en richtte zich eerst vooral op video game consoles en computers. Daarna gingen ze zich steeds meer richten op educatieve elektronische apparaten en uiteindelijk werd dat steeds meer verpakt in een leuk speelgoedjasje. Sinds 1992 zitten ze in Europa en dat is dus 25 jaar geleden. In 1992 was ik 7 jaar en het zal rond die tijd geweest zijn dat ik een PC Pal kreeg. Ik heb hem nog steeds!

Sinds ik zelf kinderen heb, zijn er al heel wat VTech-producten de revue gepasseerd. We zijn zelf game-fans, dus Ewan kreeg al vrij snel de V.Smile; een console voor de allerkleinsten. Maar natuurlijk ook de Toet Toet auto’s, zingende badspeeltjes, het halve assortiment van VTech baby en meer zijn bij ons over de drempel gekomen. Vorig jaar mochten we ook nog de Switch and Go Dino testen. Wij zijn fan!

 

Bloghop 25 jaar VTech

Om dit 25-jarige bestaan te vieren, is deze VTech 25 Bloghop in het leven geroepen. Gedurende de eerste 25 dagen van november 2017 zal er iedere dag een winactie met leuke VTech-prijs online komen. Steeds op een andere blog. De winactie is begonnen bij Linda van Go or No Go. Iedere blog verwijst naar de blog die de volgende dag komt. Op 25 november zal Vivianne (Waar Liefde Woont) de bloghop afsluiten met een klapper.
Let op! De winacties lopen vaak maar een week, dus wacht niet tot de 25ste om alle winacties in één keer af te lopen.

 

Little Love Bedtijd Baby

Wij kregen dus de Little Love Bedtijd Baby ter review. Dit is één van de poppen uit de Little Love-collectie.

Dit heeft Kate al van Little Love*:

De VTecht Little Love-lijn bestaat uit een aantal schattige poppen en een paar andere producten zoals de poppenwagen en babystoel. De poppenfamilie wordt steeds weer uitgebreid. De lijn is voornamelijk gericht op dreumesen en peuters en ondersteunt hun ontwikkeling.

Bedtijd Baby doet dit onder andere op de gebieden motorische vaardigheden (speentje in de mond doen, zachtjes wiegen, knop indrukken), taalontwikkeling (via de meer dan vijftig gezongen liedjes, zinnetjes en rijmpjes) en rollenspel (je kindje zal vanzelf de pop naar bed willen brengen). Daarnaast leert ze ook over rituelen en emoties.

De pop is lekker zacht. Alleen de romp en het hoofdje bevatten harde onderdelen. Bedtijd Baby werkt op 2 AA-batterijen (demonstratiebatterijen zitten er al in).

Ze vraagt regelmatig om een knuffel en die gaf Kate maar al te graag.

Maar af en toe was mijn poppenmoedertje ook best wel streng en moest haar baby stil zijn:

De oogjes kunnen open en gaan dicht als je de pop in een liggende houding houdt. Daar was Kate zeer verrukt over en doet ze hier even voor ;-):

We hebben ook nog een leuk filmpje gemaakt waarin je kunt zien hoe Kate met Bedtijd Baby speelt:

Winactie

Heb jij ook een poppenmoeder in huis die je blij kunt maken met deze schattige pop? Doe dan mee met deze winactie!

Zo doe je mee:

– Laat een leuke reactie achter onder dit bericht of bij dit bericht op Facebook.
– Voor een extra winkans: abonneer jezelf op mijn YouTube kanaal.

Reacties geplaatst voor zaterdag 11 november oktober 23:59 uur doen mee. Zondag 12 november zal ik de winnaar bekend maken en mailen.

Meer winnen?

Gisteren was de hop bij Unicorns & Fairytales. Nathalie geeft een TTA 2 in 1 Vrachtvliegtuig weg. Morgen kun je bij Kim van Whats on mama’s mind ook weer een mooie prijs winnen. Om 07:00 uur staat haar review en winactie voor je klaar.


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met VTech.Bewaar op Pinterest:
Little Love Bedtijd Baby - lief cadeau voor peutermeisjes


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: