Schrijf je in voor de MizFlurry Maandelijkse Mail

Schrijf je in en krijg gratis toegang tot geselecteerde printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Als lid van de MizFlurry nieuwsbrief profiteer je van verschillende voordelen. Om te beginnen krijg je direct na inschrijving een 100% kortingscode voor bepaalde printables in de webshop. Zo kun je bijvoorbeeld de handige Feestdagen planner downloaden met 11 pagina’s vol formulieren en tips om de feestdagen stressvrij te organiseren. Daarnaast zijn er ook maandkalenders met activiteiten voor elke maand van het jaar en speelrecepten om je kinderen actief en geïnspireerd te houden.

Maar er is meer: als lid van de nieuwsbrief ontvang je ook regelmatig tips en inspiratie voor creatieve activiteiten die je samen met je kind(eren) kunt doen. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van nieuwe en inspirerende ideeën om samen mooie herinneringen te maken. Bovendien ontvang je maandelijks een kalender met ideeën die passen bij het seizoen of de feestdagen van die maand.

En dat is nog niet alles. Je blijft ook op de hoogte van nieuwe blogposts op de site van MizFlurry en nieuwe printables in de webshop. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Schrijf je vandaag nog in voor de MizFlurry nieuwsbrief en profiteer van alle voordelen. Het inschrijven is snel en gemakkelijk, en je kunt op elk moment uitschrijven als je dat wilt.

Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry Maandelijkse Mail: