Even een hele snelle post. Ewan en ik hebben gisteren heel veel lol gehad met twee rietjes, een wattenbolletje en van die vuilniszakbinders.

Eerst bliezen we het bolletje gewoon heen en weer en dat vond Ewan al heel grappig. Toen zag ik die bindertjes liggen en met plakband heb ik een paar poortjes op de tafel gemaakt. Dat maakte het nog leuker!

 

 

Uiteindelijk hebben we nog wat met de bindertjes en rietjes gespeeld, Ewan vond het erg interessant dat je er vormen mee kon maken. En hij heeft nog een bindertje in een rietje gestopt, goed voor z’n fijne motoriek.

 

 

Wat een lol met zulke simpele dingen;)

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: