28 januari 2012

Spelen met verf - zonder knoeien!

Briljant idee: verf in een zak. En supersimpel. Ik wil Mack vanaf nu wat meer betrekken bij het knutselen, maar hij is ook nog wel klein en alles gaat nog in zijn mond. Maar dit was echt iets leuks voor hem.

spelen met verf zonder knoeien


Je neemt dus een diepvrieszakje, stopt daar een paar klodders verf in, zorgt dat bijna alle lucht er uit is als je het zakje sluit en plakt de bovenkant dicht met breed plakband of tape. Bij Mack moet ik natuurlijk nog steeds oppassen dat het niet op het zakje gaat kauwen, maar hij vond het erg interessant.Ewan wilde natuurlijk ook:


Voor Mack heb ik trouwens vingerverf (gluten-vrij* zelfs!) gebruikt, zodat het niet zo erg zou zijn, mocht hij het zakje toch open bijten. Voor Ewan heb ik zijn nieuwe verf gebruikt, plakkaatverf van SES*. Op papier mengt dat veel mooier dan de vingerverf, maar in deze zakjes zag je vrijwel geen verschil. Het was in ieder geval een succes, Kevin en ik vonden het zelf ook heel leuk;)


Bekijk meer speelideeën.

*Dit bericht bevat affiliate links. Dit betekent dat als je het product koopt via één van deze links dat ik een percentage van de opbrengst krijg. Gemak voor jou en een kleine ondersteuning voor mij.

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'


Als je dit bericht gaat pinnen, wil je dan onderstaande afbeelding gebruiken? Verticale plaatjes doen het beter in het Pinterest-overzicht ;-) Alvast bedankt!
verf in een zakje - dreumesspel verven zonder knoeien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SintSint