Briljant idee: verf in een zak. En supersimpel. Ik wil Mack vanaf nu wat meer betrekken bij het knutselen, maar hij is ook nog wel klein en alles gaat nog in zijn mond. Maar dit was echt iets leuks voor hem.

>spelen met verf zonder knoeien

Je neemt dus een diepvrieszakje, stopt daar een paar klodders verf in, zorgt dat bijna alle lucht er uit is als je het zakje sluit en plakt de bovenkant dicht met breed plakband of tape. Bij Mack moet ik natuurlijk nog steeds oppassen dat het niet op het zakje gaat kauwen, maar hij vond het erg interessant.

Ewan wilde natuurlijk ook:

Voor Mack heb ik trouwens vingerverf (gluten-vrij* zelfs!) gebruikt, zodat het niet zo erg zou zijn, mocht hij het zakje toch open bijten. Voor Ewan heb ik zijn nieuwe verf gebruikt, plakkaatverf van SES*. Op papier mengt dat veel mooier dan de vingerverf, maar in deze zakjes zag je vrijwel geen verschil. Het was in ieder geval een succes, Kevin en ik vonden het zelf ook heel leuk;)

 

Als je dit bericht gaat pinnen, wil je dan onderstaande afbeelding gebruiken? Verticale plaatjes doen het beter in het Pinterest-overzicht 😉 Alvast bedankt!
verf in een zakje - dreumesspel verven zonder knoeien

website statistics


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: