Ewan en ik hebben vandaag onze buurt nagebouwd met afplaktape (€ 0,69 voor 50 meter bij de Wibra) en blokken.

Met de blokken hebben we voor ons bekende gebouwen nagemaakt:

Vervolgens ging Ewan met zijn treinen over de straten rijden, terwijl ik hem opdrachten gaf. Bijvoorbeeld: laat Thomas je neef ophalen van school en naar oma brengen en laat Charlie Ewan ophalen bij de peuterspeelzaal en ook naar oma brengen. Hij wist precies waar alles zat en wie er in welke trein zaten en hij vond het heel leuk.

 

Later kwamen er ook nog pokerchips bij en gebeurde er nog wat ongelukken.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: