Ewan is de laatste tijd helemaal gek van Angry Birds. Vorige week moest hij ineens zijn blokken hebben en pas toen het het over varkens en vogels had, begrepen we wat hij gebouwd had.


Angry Birds van houten blokken

Sindsdien speelt hij dit iedere dag en vliegen de houten blokjes ons soms om de oren. Dit is wat hij gebouwd heeft. Zie je de rij met vogels aan de linkerkant? Bij z’n knie heeft hij een katapult gebouwd en helemaal rechts staat het gebouw van de varkens. Geweldig toch? Hij is hier bijna vier jaar.

Pompon varkens en vogels

Vanmiddag vroeg hij of ik mee wilde doen, maar ik had niet zo’n zin om met blokjes te gooien. Dus ik heb wat pompons gepakt en er vogels en varkens van geknutseld. Groene pompons met wiebelogen voor de varkens en rode voor de vogels.

Pomponshooter

En ook dit schietding dat ik al een hele tijd geleden had gepind, heb ik gemaakt van een kartonnen bekertje en ballon en kwam goed van pas. Hier wat foto’s:


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: