Over de afgelopen dagen heb ik eigenlijk niet zo heel veel te vertellen, maar tot nu toe heb ik over iedere activiteit wat geschreven, dus ik doe even een post over de afgelopen drie dagen samen.

Zondag 9 december stond picknicken in de huiskamer als avondeten op het programma. Dat durf ik nog wel aan, want als iedereen wakker is maken we genoeg geluid om de muizen weg te houden 😉 We besloten pizza te bestellen, makkelijk voor een picknick. Vervolgens zijn we gewoon helemaal vergeten om een kleed op te grond te leggen en erop te gaan zitten. We hebben gewoon aan tafel gegeten.. Als we deze activiteit nog een kans geven ga ik denk ik wel voor ‘echt’ picknicketen, stokbrood en allerlei andere kleine hapjes.

Maandag 10 december – het huis kerstig versieren. Zondag hadden we kerstboom al opgezet en heeft Kevin alle dozen met kerstpullen voor me uit de kast gehaald. De kerstboom staat dit jaar heel mooi op een tafeltje tussen onze banken, geheel uit de loop, dus dat is wel mooi met zo’n kleine boef als Mack in huis. Maandag heb ik de rest van de kerstspullen uitgepakt en een plekje gegeven. Ewan heeft een klein boompje met Smartie-kerstballen opgetuigd.

Vandaag, 11 december, zijn Ewan en ik bij de kersttrein bij tante Marijke wezen kijken. Het was allemaal weer erg mooi. Mack sliep nog en die heb ik bij mijn moeder gelaten, dat was wel handig want hij vindt het erg moeilijk om van (breekbare) dingen af te blijven:) Ewan wordt zo groot en heeft het keurig gedaan. Hij vroeg steeds heel netjes of hij dingen aan mocht zetten en heeft nergens aangezeten waar hij niet aan mocht zitten.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: