11 december 2012

Adventkalender dag 9, 10 en 11

Over de afgelopen dagen heb ik eigenlijk niet zo heel veel te vertellen, maar tot nu toe heb ik over iedere activiteit wat geschreven, dus ik doe even een post over de afgelopen drie dagen samen.Zondag 9 december stond picknicken in de huiskamer als avondeten op het programma. Dat durf ik nog wel aan, want als iedereen wakker is maken we genoeg geluid om de muizen weg te houden ;) We besloten pizza te bestellen, makkelijk voor een picknick. Vervolgens zijn we gewoon helemaal vergeten om een kleed op te grond te leggen en erop te gaan zitten. We hebben gewoon aan tafel gegeten.. Als we deze activiteit nog een kans geven ga ik denk ik wel voor 'echt' picknicketen, stokbrood en allerlei andere kleine hapjes.

Maandag 10 december - het huis kerstig versieren. Zondag hadden we kerstboom al opgezet en heeft Kevin alle dozen met kerstpullen voor me uit de kast gehaald. De kerstboom staat dit jaar heel mooi op een tafeltje tussen onze banken, geheel uit de loop, dus dat is wel mooi met zo'n kleine boef als Mack in huis. Maandag heb ik de rest van de kerstspullen uitgepakt en een plekje gegeven. Ewan heeft een klein boompje met Smartie-kerstballen opgetuigd.

Vandaag, 11 december, zijn Ewan en ik bij de kersttrein bij tante Marijke wezen kijken. Het was allemaal weer erg mooi. Mack sliep nog en die heb ik bij mijn moeder gelaten, dat was wel handig want hij vindt het erg moeilijk om van (breekbare) dingen af te blijven:) Ewan wordt zo groot en heeft het keurig gedaan. Hij vroeg steeds heel netjes of hij dingen aan mocht zetten en heeft nergens aangezeten waar hij niet aan mocht zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten