Ok, de feestdagen zijn alweer voorbij en de laatste week heb ik vrijwel geen adventactiviteiten meer gedaan. Ewan was eerst ziek en daarna Mack ook 🙁 Dus kerstpakketjes maken en rondbrengen is niet gelukt en ook het kinderkerstdiner moesten we annuleren. Ewan kon ook niet naar zijn kerstdiner op school, maar dat vond ik erg, hij niet. We hebben nog wel kerstkoekjes gebakken, maar zelfs die waren mislukt door de slechte ovenfunctie van mijn combimagnetron (maar ik heb een nieuwe oven gekregen en daar lukt alles heel goed in :D). De kerstboomknutsel is een kerstboomtekening geworden aan de hand van deze tutorial. Ewan heeft er dit van gemaakt:

Weinig geblogd de laatste tijd, omdat we gewoon een hele gezellige en relaxte vakantie hadden:)


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op Facebook, Instagram, Pinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: