*update* Aan de buitenspeelkalender van 2015 heb je de komende jaren niet meer zo veel. Ik heb nu een versie gemaakt zonder jaartal en dagen. Dit betekent dat er geen rekening wordt gehouden met weekend of doordeweekse dagen (dus de activiteiten die meer tijd kosten, kunnen nu ook op een schooldag staan), maar de kalender lijkt mij nog steeds leuk ter inspiratie voor het buitenspelen. Enjoy!

Buitenspeelkalender september

*einde update*

 

Buitenspeelkalender 2015

Twee jaar geleden maakte ik een buitenspeelkalender voor de maand september. Omdat ik denk dat deze kalender nog steeds leuk is, heb ik hem aangepast voor dit jaar. Hij is nog steeds gratis šŸ™‚ Mocht je tijdens het buitenspelen een foto maken en deze op Instagram zetten, gebruik dan #buitenspeelkalender2015, lijkt me superleuk om terug te zien! Op mijn Facebookpagina zal ik dagelijks een reminder naar de activiteit van die dag posten. Spelen jullie weer mee?
Ā 

PDF Buitenspeelkalender september 2015

Veel plezier!


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via Ć©Ć©n van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij opĀ Facebook,Ā Instagram,Ā Pinterest en/ofĀ TikTokĀ voor meer creatieve inspiratie.Ā 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand Ć©Ć©n!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: