28 januari 2017

Hèhè daar zijn we weer met het blogfeestje! We zouden in januari terugkomen, maar we zeiden niet wannéér in januari ;-P. Zijn we nog net op tijd? Ik hoop het wel. Als je altijd gelijk door scrollt naar beneden om op de blauwe knop te drukken om je link toe te voegen, heb ik slecht nieuws voor je. Dit bericht moet je echt even lezen, want er gaat iets veranderen in de opzet van het feestje.


26 januari 2017

Het is alweer tijd voor thema vier van Crea-Cross en deze week ben ik één van de bloggers die een inspiratiepost in het thema Feest mocht uitwerken en op deze manier Ilse van Kreanimo mag bijstaan. Een thema wat mij natuurlijk erg aanspreekt, ik heb zelfs een hele overzichtspagina met feestberichten op deze blog staan. Wil je weten wat Crea-Cross precies inhoudt, neem dan zeker even een kijkje op Ilses site, want daar legt ze het heel duidelijk uit.

Voor de uitwerking van het thema heb ik gekozen voor een DIY papieren slinger met 3D-achtig resultaat. En met items uit het spel Super Mario! Omdat het tekenen van de items uit de losse pols leidde tot een beetje knullig resultaat, heb ik in Illustrator wat templates getekend en daar printables van gemaakt. En deze zijn gratis te downloaden in dit bericht! Daarnaast leg ik ook stap-voor-stap uit hoe je de slinger kunt maken. Lees snel verder!14 januari 2017

Ewan en Mack zijn sinds kort fan van Ghostbusters. Ik geef deze Lego Dimensions set* de schuld ;-P. Vorige week tijdens de housewarming van mijn zusje, maakte Ewan badges voor op Macks en zijn eigen arm van papier en tape. De truien waar ze op zaten mocht ik toen natuurlijk niet meer wassen.. Dat bracht me op dit idee voor een soort armbanden met een Ghostbusters badge er op waarbij ze wél schone kleren aan kunnen. Deze Ghostbusters arm badges zijn gemaakt van vilt, een stukje oude gordijnstof en klittenband. In deze post laat ik stap-voor-stap zien hoe ik ze gemaakt heb.5 januari 2017

Allereerst wil ik je een heel gelukkig nieuwjaar wensen! Hopelijk zijn jullie de feestdagen veilig doorgekomen en valt het mee met de zieken in huis. Wij genieten van een hele relaxte kerstvakantie met veel Lego en gamen op de Wii U. Vandaag hebben wij een vrolijke nieuwjaarsknutsel gemaakt geïnspireerd door het Crea-Cross-thema van deze week. Crea-Cross?! Lees snel verder, dat vertel ik je er meer over!

SintSint