De opdracht voor gisteren was een speurtocht oid. Nu is dat gisteren niet gelukt, maar ik heb gisteren wel ruim een half uur voorgelezen. Vandaag bleek de opdracht een leestent, dus ik heb de opdrachten omgeruild en vandaag zijn we op zoek gegaan.
Een tijd terug heb ik een Thomasspeurtocht geschreven, met door het hele huis briefjes met opdrachten en treinen verstopt. Die briefjes heb ik bewaard, zodat we het nog eens konden doen en deze opdracht leek mij een mooie gelegenheid. Maar natuurlijk kon ik die briefjes niet vinden, dus we hebben iets anders gedaan.

Vijf Thomastreinen, om de beurt op de gang, de ander verstoppen en daarna zoeken. Ewan vond het leuk, maar we hebben het maar een kwartiertje gedaan. Toen was hij er weer klaar mee. Toch was het wel een leuke activiteit voor ons speelrepertoire šŸ™‚

 


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via Ć©Ć©n van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij opĀ Facebook,Ā Instagram,Ā Pinterest en/ofĀ TikTokĀ voor meer creatieve inspiratie.Ā 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand Ć©Ć©n!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: