Hmm dat klinkt viezer dan het was 😉 De opdracht was iets knutselen met spullen uit je recycle-doos. Toevallig ben ik ruim een week geleden begonnen met zo’n doos, dus we hadden wat dingen om uit te kiezen. Ewan mocht kiezen wat we gingen maken en het werd – heel verrassend – een trein. Hij snapte eerst niet zo goed hoe twee eierdozen een trein konden worden, maar op een gegeven moment had hij het door.

Ik had alle knutselspullen klaargezet, zodat hij helemaal zelf kon kiezen waarmee we de trein gingen maken.

Achteraf gezien heeft hij alleen geverfd. Maar wel een uur lang.

En dit was ongeveer het eindresultaat:

Ik heb er de hele tijd bij gezeten en ook wat meegeverfd. Achteraf gezien had ik niet zoveel klaar hoeven zetten en later dus hoeven opruimen. Het was lang geleden dat Ewan zo lang achter elkaar geverfd had, dus dat was leuk.

*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: