De opdracht van dag 22 vond ik wel een beetje lastig: iets onderzoeken wat je kind interesseert. Ik denk dat dit ook een beetje iets is wat je in je achterhoofd moet houden.
Om vandaag toch mee te blijven doen met de challenge, hebben we in bad gekeken hoe we schuim konden maken. Eerst natuurlijk gewoon met badschuim en de douchekop, maar op een gegeven moment was het schuim weg. Ewan had het weggejaagd volgens zichzelf. Hij wilde nieuw schuim. Toen hem ik een bak warm water gepakt, bekertjes, rietjes (stukje ingesneden) en er wat afwasmiddel ingedaan. Beetje water in het bekertje en dan blazen met een rietje en er kwamen heel veel bellen en dus ook een beetje schuim. Dat was natuurlijk erg leuk. Later hebben we ook nog wat geëxperimenteerd met een half colaflesje en een washandje eromheen. In het afwasmengel gedoopt en dan heel hard blazen. Maar dit werkte niet zo goed. Het halve flesje vond Ewan wel erg interessant en daar hebben we ook nog mee gespeeld en getest. Uiteindelijk kwamen de colour shifters er weer bij en hebben we het ook nog over warm en koud gehad. Alles bij elkaar heeft hij een uur in bad gezeten. Het was dus weer erg leuk.

*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: