Zoals ik gisteren al schreef; we zijn wat achterop geraakt met de challenge. Maar vandaag weer een nieuwe week en we hebben het weer opgepakt. We gaan verder met de opdracht van dag 24: stoeien.
Geen foto’s van deze opdracht, want dat ging een beetje lastig tijdens het stoeien. Papa en Mack deden ook mee, heel gezellig. Papa was het monster (onder het dekbed) en Ewan heeft heel veel en hard gelachen. En ook Mack vindt het stoeien al verbazingwekkend leuk en wil echt meedoen. Hij vindt het heel leuk om gekieteld te worden en schatert dan van de lach. Ewan wilde het spel nog langer doen, maar het begon al tegen bedtijd aan te lopen, dus we hebben het bij 20 minuten gehouden.

 

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: