Vanochtend zijn Ewan en ik naar Sint op de boot geweest. Het uitstapje was georganiseerd door de peuterspeelzaal en het was erg leuk. Helaas viel Ewan net voordat we de boot op moesten, dus dat drukte de pret enigszins. Maar hij heeft Sinterklaas wel een hand gegeven en hij vond het erg interessant om op -volgens hem de stoom- boot te zitten. Er werden Sinterklaasliedjes gezongen en er waren natuurlijk ook drie zwarte Pieten bij. Het viel Ewan op dat de Pieten geen veer op hun muts hadden, heel scherp van hem. En toen we van de boot gingen kregen we een zakje pepernoten en strooigoed. We gingen terug met de bus en dat vond hij ook heel leuk. Het was erg gezellig:) Hier nog wat foto’s:

 

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: