Drukke dagen deze week. Gisterenmorgen zijn we naar de spelotheek geweest, dus dat begon al goed. ’s Middags hebben we de opdracht van dag 25 gedaan: “small world play”.

Dat werden voor Ewan natuurlijk zijn treinen. We bouwen heel vaak grote treinbanen met z’n Thomasspullen, dus ik wilde het net iets anders doen. We hebben een Thomas kijk- en zoekboek er bij gepakt en ik heb Ewan een omgeving uit laten kiezen om na te bouwen. Dat werd ‘Bij de rivier’.

Toen heb ik met gekleurde blaadjes een rivier en waterkant nagemaakt. Volgens Ewan moest er ook een brug komen, dus die werd toegevoegd. Daarna heb ik een kleine baan rondom het papier gemaakt, maar toen begon het gezeur:( De baan was niet groot genoeg. Het toevoegen van Sodor Shipping hielp niet.

Daarna hebben we nog tunnels en bootjes van Duplo gebouwd, waardoor Ewan wel weer even stil werd, maar het bleef maar terugkomen: de baan was te klein.

We hebben een half uur gespeeld, maar deze opdracht was dus niet zo’n succes. Alhoewel het wel leuk was om extra onderdelen aan de baan toe te voegen in de vorm van gekleurd papier en Duplo-bouwsels.

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: