Gisteren mochten we ook bij het Sinterklaasfeest van de HU FCJ zijn. Dit is mijn oude werk en het huidige werk van mijn schoonmoeder, die haar kleinkinderen mocht uitnodigen. Afgelopen twee jaar zijn we dus ook bij dit feest geweest en voor mij was het leuk om mijn oude collega’s weer eens te zien.

We zijn met de bus gegaan, wat deze keer zonder problemen is verlopen! (Mack in de draagdoek, kinderwagen leeg mee en Ewan aan de hand) Sinterklaas was verdwaald (echt) dus het feest begon wat later, maar daarna mochten de kinderen bij Sint komen voor een cadeautje. Ewan kon bijna niet wachten tot hij ook bij de Sint mocht komen:) Hij heeft een helikopter gekregen en Mack een Nijntje rammelaar.
Nadat alle kinderen een cadeau hadden gekregen en hadden uitgepakt, heeft Ewan het Thomaslied voor Sinterklaas gezongen:

 

Daarna werd er een groepsfoto gemaakt met Sinterklaas. Mijn stralende middelpunt tijdens het positioneren:

 

Het was heel gezellig, maar helaas zijn we de Nijntje rammelaar al kwijt:(

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: