Vandaag bestaat deze blog 10 jaar! Het begon allemaal met dit bericht over een hut bouwen: Bouw een hut. Ik deed mee met een speelchallenge van twee Engelstalige bloggers en wilde op deze manier mijn familie mee laten kijken. Ook leek een blog bijhouden me een leuke manier om bij te blijven binnen mijn vakgebied, aangezien ik een half jaar daarvoor de overstap had gemaakt van buitenshuis werken naar thuisblijven bij de kinderen.

10 jaar MizFlurry! Top 10 meest bezochte berichten

Nu 10 jaar en bijna 550 blogs later kan ik wel zeggen dat ik dat ik deze twee doelen gehaald heb. Niet alleen mijn familie keek de afgelopen 10 jaar mee; mijn berichten zijn in totaal bijna 2,5 miljoen keer bekeken! En naast MizFlurry heb ik drie jaar geleden pinexpert.nl opgezet, waarmee ik bloggende ondernemers help met hun Pinterest-marketing. Dat bijblijven is dus ook gelukt. Ik heb de afgelopen tien jaar ontzettend veel geleerd op het gebied van social media, SEO, (printables) ontwerpen en natuurlijk Pinterest. En dat allemaal door creatieve en leuke dingen met de kinderen te doen 🙂

Top 10 MizFlurry-berichten

Ik ben even in de statistieken gedoken en dit is de top 10 meest bekeken berichten van MizFlurry van de afgelopen 10 jaar:

6. Grote bellenblaas recept (71.800 views)
En geen feest zonder traktatie; om dit decennium met creatieve ideeën te vieren krijg je vandaag 50% korting in mijn webshop met deze code: 10JAAR . Enjoy!

*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

Web Analytics Made Easy - Statcounter