Afgelopen woensdag werd de nieuwe kledinglijn van Shoeby gelanceerd. Een hele stoere lijn, in samenwerking met Freek Vonk. Gastblogger Yael was erbij en heeft een leuk verslag geschreven over deze middag.

shoeby x freek

Door Yael Haller

Vandaag was een hele speciale dag! Want wij mochten naar de lancering van de nieuwe kledinglijn van Shoeby in samenwerking met Freek Vonk!

Shoeby x Freek
Als er iets is waar onze kinderen een hekel aan hebben dan is het wel aan mode en winkelen. Maar als het om Freek gaat is alles leuk. We zijn al jaren fan met de hele familie, inclusief grootouders. We hebben Freek spulletjes, kijken zijn programma’s en we zijn abonnee van zijn blad. Bovendien nodigt Jonah Freek altijd uit voor z’n verjaardag. Helaas is hij toevallig elke keer net ergens ‘in de rimboe’.

Lego haai Freek

Toen Freek door een haai was gebeten, zaten we dagen in spanning en werd alles nagespeeld en gebouwd met Lego. Gelukkig werd snel duidelijk dat het weer helemaal goed zou komen met onze Freek.
Daarom waren we heel blij dat ik als gastblogger voor Mizflurry naar de lancering mocht gaan. Ik moest zelfs Jonah eerder ophalen bij een kinderfeestje in Hilversum. Een hele strakke planning dus, want hij wilde ook zo lang mogelijk op het feestje blijven. We hadden gelukkig geen last van het boerenprotest en we kwamen net (bijna) op tijd aan bij de lancering.

welkomstdrankjes

We werden verwelkomt door vrolijke rangers met een heerlijk welkomstdrankje met ‘bamboe’ rietjes.
Daarna konden de kinderen zich uitleven aan een grote knutseltafel.
De volwassenen kregen een plaatsje aan een lange tafel waar op elk bord een menukaart lag. Helemaal in stijl. Gelukkig, zo te zien geen enge dingen zoals maden en spinnen. Dat had ik stiekem wel verwacht.
hapjes event
Toen de eerste hapjes kwamen vertrouwde ik het toch niet helemaal. Wat denken jullie, zijn dit jou maden of niet? De springrolls heb ik maar overgeslagen. De kinderen gingen los op de groente chips en tussendoor waren ze fanatiek aan het knutselen.
 
Jonah verrekijker
Jonah keek in z’n zelfgeknutselde verrekijker of hij Freek al kon zien.
We wachtten vol spanning tot Freek zou komen. Een beetje het Sinterklaas gevoel. Opeens was hij er! Hij werd voorgesteld door een stralende medewerker van Shoeby. Ze vertelde dat er veel vraag was geweest naar een kledinglijn speciaal voor jongens. Daar kon Freek natuurlijk voor zorgen. Ik vind de kleding eigenlijk ook geschikt voor meisjes. Leuk voor alle kinderen dus.
 
Freek en Johan
Freek was niet alleen gekomen. Zijn beste vriend Johan, de Varaan, was er ook. Best spannend! Johan is niet echt een knuffelig dier. Het leek wel een dinosaurus.

 

Freek vertelde enthousiast over zijn reizen en kleding: ‘Tijdens mijn reizen kom ik altijd veel verschillende dieren tegen. Elk dier heeft zijn eigen unieke verhaal. In deze collectie heb ik besloten neushoorns en krokodillen centraal te stellen. Wat een gave dieren!”. In de Shoeby x Freek collectie wordt gebruik gemaakt van coole 3D-effecten. Zo is er bijvoorbeeld een knalgroene sweater met daarop een krokodil die zo uit je trui lijkt te lopen.
Hij vertelde dat hij heel veel dezelfde kleding in zijn kast heeft en vroeg aan de kinderen of zij konden bedenken waarom dat was. Ruben dacht dat dat kwam omdat hij zijn eigen kledinglijn heeft. Bijna goed. Freek legde uit dat hij in de Jungle elke dag hetzelfde aan heeft, maar wel elke dag een schoon setje aan wil. Zodat hij niet gaat stinken. Hij vind het vooral belangrijk dat kleding praktisch en comfortabel is.

jungle dieren posters previewOp zoek naar een kleurrijke en avontuurlijke decoratie? Deze jungle dieren posters zijn perfect voor een verjaardag, kinderfeestje of kinderkamer. Download de set van 7 direct en voeg een vleugje safari toe aan je feest of kamer.


 

Modeshow Shoeby x Freek
Na Freeks verhaal was het tijd voor de modeshow. En daarna een groepsfoto met alle kleine Rangers.
kinderen lancering Shoeby x Freek
 
De jongens keken tijdens de modeshow goed welke kleren ze het stoerst vonden. En hun keuze was snel gemaakt. Ze mochten alledrie iets uitzoeken. Dat was een verrassing!
Behalve praktisch en comfortabel is deze kledinglijn ook heel mooi, met coole 3D effecten en grappige details.
ranger with attitude
For Rangers with attitude
Levi koos voor het omkeerbare jasje. Eigenlijk heeft hij al een grotere maat, maar het jasje valt gelukkig ruim. Ruben koos voor de trui met grote krokodil. En Jonah voor de trui met kleine krokodillen.
Jonah was ook in een keer helemaal gehecht aan een pet die op 1 van de paspoppen zat. Helaas was die niet ter plekke te koop. Daarom heb ik hem eenmaal thuisgekomen meteen besteld op de website van Shoeby.
Shoeby x Freek top 3
Onze top 3
Toen we naar huis gingen kregen we ook nog 3 leuke goodie bags met allemaal spulletjes van Freek. We kwamen net (bijna) op tijd weer in Utrecht aan voor de waterpolotraining van Levi en Ruben.
kaart voor Freek
Natuurlijk hadden we ook iets voor Freek meegenomen.
Oh ja, Shoeby lanceerde ook nog een speciale augmented reality app met daarin leuke weetjes over krokodillen en neushoorns, de dieren die centraal staan in de collectie. Natuurlijk verteld zoals alleen Freek dat kan! Je maakt met de app ook nog kans op vrijkaartjes voor ‘Freek Vonk Live – Dwars door de Wildernis’ tijdens de kerstvakantie.
De jongens hebben nu al zin om morgen op school te vertellen over Freek en om hun nieuwe kleren te showen. Misschien gaat mode ze nu toch iets meer interesseren.

 

Bedankt Yael, dat je voor mij naar dit event wilde gaan. De app is onder andere te vinden in de Appstore en heet “Shoeby x Freek app”. Er is ook een doeboekje beschikbaar. Deze kun je ophalen in een Shoeby-winkel of downloaden via shoeby.nl.

Heb jij een Freek-fan in huis?


Deze post is tot stand gekomen in samenwerking met Shoeby


Bewaar op Pinterest:


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

Web Analytics