Het kan ieder jaar best weer lastig zijn te bedenken wat je aan de kinderen cadeau kunt geven met Sinterklaas, Kerst of voor hun verjaardag. In dit bericht staat het nieuwste speelgoed van Hasbro verzameld. Zo kun je lekker makkelijk inspiratie opdoen voor de verlanglijstjes!

speelgoed inspiratie

Een aantal weken geleden waren Kate en ik te gast bij Hasbro. We mochten hier de nieuwe speelgoedcollectie bekijken. Zoals altijd had Hasbro er weer een heel tof evenement (met een geweldige goodie bag) van gemaakt. Dit jaar was het thema Het Wondere Woud. Het hele kantoor was magisch versierd en aan alle details was gedacht. Zo waren er zelfs gouden appels!

hasbro wondere woud

Na een show door een heuse magiër was het tijd om al het nieuwe speelgoed te ontdekken. Kijk je mee?

 

Cubby de Beer FurReal

Kate mocht even Cubby de Beer verzorgen. Deze FurReal knuffel is weer heel erg schattig en beweegt supervloeiend. Hij eet graag honing en je kunt kiekeboe met hem spelen. En natuurlijk knuffelen!

RurReal Cubby de beer Kate

In deze ruimte was het ook mogelijk om dierenmaskers te knutselen. Dat wilde Kate natuurlijk wel. De fotografe op het event (Kirsten van Santen) legde mij vast terwijl ik een foto van Kate maakte. De mooie foto’s in dit bericht (uitgezonderd de productfoto’s) zijn door haar gemaakt.

kate fleur hasbro

Play-Doh

Tootie eenhoorn

tootie eenhoorn play-doh

Play-Doh komt dit najaar met nieuwe keuken-sets. Een voorbeeld hiervan is Tootie. Met deze drollendraaiende eenhoorn kun je mooie ijsjes maken. Kate was niet weg te slaan bij deze leuke set. Wel logisch ook, want er werden twee van haar favorieten gecombineerd: eenhoorns en klei.

Tootie Play-Doh eenhoorn Kate

De pizzeria

play-doh pizza chef

Een andere set is de pizzeria waarmee je je kind verandert in een pizza chef. Met behulp van deze set kunnen ze pizza’s maken met allerlei verschillende toppings. Het deeg kun je plat maken in de oven en draait dan heel cool naar buiten. En je kunt op twee manieren kaas maken voor op de pizza’s. Ook zitten er allerlei mallen bij waarmee je de andere ingrediënten kunt maken. En natuurlijk een pizza-mes! Deze set zat in de goodie bag die we mee naar huis kregen, dus hieronder kun je zien hoe Mack en Kate hem uitprobeerden:

 

Stilte voor de storm: deze foto’s zijn genomen voordat iedereen het speelgoed kwam ontdekken. Ziet er cool uit, hè?

Hasbro kantoor

NERF

N-Strike Elite Titan CS-50

Ondanks dat ik met Kate was en ze vooral enthousiast werd van het ‘meisjesspeelgoed’, konden we natuurlijk de NERF-blasters niet voorbij lopen. We hebben in de gang een hele ton staan, speciaal voor alle NERF-dingen. Nieuw dit jaar is deze hele grote NERF-blaster; de N-Strike Elite Titan CS-50. Kate heeft hem even vastgehouden, maar het was maar goed dat er een schouderhengsel bij zit, anders was het haar denk ik niet gelukt 😉 (Check ook die blauwe plekken op haar benen in combinatie met haar glitterhakken, heerlijk toch?)

N-Strike Elite Titan CS-50 Kate

Fortnite

Van de zomer kochten wij drie Fortnite super soakers, maar nu zag ik dat er ook ‘gewone’ Fortnite Nerf blasters zijn. Superleuk voor Fortnite-fans natuurlijk! De NERF Fornite AR-L is zelfs genomineerd voor speelgoed van het jaar.

Disney Princess

Comfy squad

Disney Princess Comfy Squad

Hasbro brengt al jaren Disney Princess poppen uit, maar dit jaar zien ze er iets anders uit. De poppen uit de collectie Comfy Squad dragen kleren waarin je lekker kunt chillen, bijvoorbeeld een pyjama. Kate heeft al een heel stel prinsessen, maar deze wilde ze er ook nog wel bij. En ze had geluk, want er zaten er twee in de goodie bag! In onderstaand filmpje laat ze de poppen zien.

 

 

Comics mini

Vorig jaar schreef ik al over zes verzameltrends, maar dit jaar is er weer een leuke bij gekomen; de verzamelpoppetjes van de Disney prinsessen. Deze poppetjes zijn uitgevoerd in een grappige strip-stijl.

 

Disney princess comics minis

 

Beyblade Burst

Beyblade Cross Collision Battle Set

Bij deze nieuwe Beyblade arena hebben we niet zo heel lang stil gestaan, want in de kamer ernaast zat een ‘echte’ prinses in pyjama die Kate graag wilde ontmoeten, maar ik vond hem er wel erg gaaf uit zien. Mack speelt regelmatig met vriendjes uit de buurt met de Beyblades en ik kan me voorstellen dat deze arena een wedstrijd extra spannend maakt!

 

Hasbro gaming

Hasbro komt steeds weer met nieuwe leuke spellen voor kinderen en volwassenen. Natuurlijk de Monopoly collectie, maar ook hilarische spellen zoals Toilet Pret en Pie Face. De spellen Egeltje Plof en Bob Bilnaad vallen ook weer in deze categorie.

 

Egeltje Plof

Egeltje plof hasbro aming

Egeltje Plof hebben we daar getest en konden we thuis nog verder uitproberen, want ook dit spel zat in de goodie bag. Het is een simpel en spannend spel, want bij wie zal de egel ‘ontploffen’? De pijltjes die bij dit spel zitten, zijn hetzelfde als de welbekende NERF-pijltjes, dus mocht je er eentje kwijt raken of onverhoopt kapot gaan, dan is deze gemakkelijk te vervangen.
Verder is het een kwestie van steeds met de dobbelsteen gooien en net zo vaak op de neus van de egel drukken als de dobbelsteen aangeeft. En dat is heel spannend, want als de egel precies bij jou de pijltjes eruit schiet dan heb je verloren.
Bekijk deze video maar eens:

 

 

Bob Bilnaad

bob bilnaad hasbro gaming
Bob Bilnaad lijkt op het spel Toilet Pret. Je loopt namelijk ook kans om natgespoten te worden! Maar dit keer door gereedschap aan de riem van de loodgieter te hangen waardoor zijn broek steeds wat verder afzakt, hij uiteindelijk schrikt, zijn hoofd stoot en de spelers nat worden. Erg grappig bedacht weer.

 

L.O.L. Surprise! Monopoly

lol surprise monopoly

En voor alle L.O.L. Surprise! fans is er ook goed nieuws, want er is een speciale Monopoly-editie uitgekomen in deze stijl. Ziet er gaaf uit, toch?

 

Mega Mighties

Tot slot liepen we langs de Mega Mighties. Deze stoere poppen zijn heel stevig en dus geschikt voor kleine fans van Marvel, Power Rangers, Transformers en Star Wars. Bij ons thuis is vooral Star Wars favoriet, dus even een foto van Chewbacca en Darth Vader:

star wars mega mighties

Dat was het. Hopelijk heeft dit bericht je inspiratie gegeven voor leuke cadeau’s voor Sinterklaas, Kerst of gewoon een verjaardag. Wij hebben in ieder geval een leuk event meegemaakt en genieten nog steeds van het speelgoed uit de goodie bag.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Hasbro.


Bewaar op Pinterest:
nieuw speelgoed pinterest

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

Web Analytics