Ik heb gewoon in een week tijd een nieuwe site gelanceerd! In dit bericht lees je hoe het verder gaat met mizflurry.nl, waarom ik voor een nieuwe blog heb gekozen, wat je er op kunt vinden en hoe ik zo snel online ben gegaan.

pin expert mizflurry

En mizflurry.nl dan?

Maak je geen zorgen, dat ik een nieuwe site/blog begonnen ben, betekent niet dat ik ga stoppen met MizFlurry. Deze blog ben ik ooit begonnen met het idee om vast te leggen wat ik met mijn kinderen doe en andere moeders te inspireren met (creatieve) en leuke ideeën en dat wil ik nog steeds blijven doen. Het is natuurlijk het eerste half jaar van 2018 wat rustiger hier geweest, maar nu Kate ook naar de basisschool is, heb ik wat meer tijd. Het plan is om hier één tot twee keer per week een blog te plaatsen.

Knutselideeën Instagram en Facebook

Ook ben ik begonnen met het delen van korte knutselideeën op Instagram en Facebook. Dit zijn knutsels die ik meestal met Kate samen maak en die te kort zijn voor een hele blogpost, maar wel leuk ter inspiratie. Bijvoorbeeld deze eenhoorn van een handomtrek:

 

 

Een bericht gedeeld door Fleur Miller | Blogger (@mizflurry) op

 

pinexpert.nl

Maar goed, mijn nieuwe site kun je vinden op pinexpert.nl. Als je mij een beetje volgt, weet je dat ik een grote fan ben van Pinterest. Al jaren ben ik bijna iedere dag op deze site te vinden of gebruik ik de app. Sinds anderhalf/twee jaar zorgt Pinterest ook voor een groot gedeelte van de bezoekers naar mizflurry.nl en heb ik me daar verder in verdiept. Mede door mijn achtergrond (de opleiding Digitale Communitatie en werk als docent aan de HU en functioneel beheerder Sharepoint) vind ik het ook nog eens leuk om handleidingen te schrijven en dat resulteerde af en toe in een blogpost hier op MizFlurry. Maar de meeste moeders die op zoek zijn naar een leuke DIY of knutselidee zal dat niet zoveel kunnen schelen 😉
Ik vind het wel erg leuk om andere bloggers te helpen bij het krijgen van meer bezoekers via Pinterest en andere verbeteringen aan hun site of social media strategie. Hier wil ik ook één keer per week over bloggen en dat past dus niet meer op mizflurry.nl. Daarom heb ik Pin Expert opgezet.

 

 

Wat kun je vinden op Pin Expert

Op Pin Expert kun je lezen over Pinterest nieuws, staan er handige handleidingen en tips over hoe je meer bezoekers op je blog kunt krijgen. Als je je inschrijft voor de Pin Expert-nieuwsbrief dan krijg je op dit moment drie handige freebies, namelijk:
– een stappenplan om Perfecte Pins te maken
– een checklist om je oude blogposts te verbeteren
– *tijdelijk* een mini-cursus Tailwind waarin ik je laat zien hoe je in een uur per week je pins kunt inplannen
Ik zal je ongeveer één keer per week een mail sturen.
Er lopen nog wel wat dingen door elkaar van MizFlurry en Pin Expert en er zijn nog wat puntjes op de i te zetten. De komende weken ga ik hard aan het werk om dit allemaal goed te krijgen.

Snel online

De afgelopen dagen ben ik erg druk geweest. Na een inspirerend gesprek met Sjoukje vrijdagmorgen heb ik namelijk de knoop doorgehakt. Er moest een nieuwe site moest komen voor mijn blogs over bloggen en Pinterest tips. In WordPress. In de nacht (zo rol ik soms) van vrijdag op zaterdag regelde ik de hosting, zaterdag ben ik de hele dag aan het ontwerpen en inrichten geweest en zondag had ik een leuk familiefeest waardoor in even niets kon doen. Maandag en dinsdag ben ik weer vol gas verder gegaan met al mijn Pinterest content overzetten. De oudere berichten heb ik allemaal bijgewerkt, zodat ze weer helemaal up to date zijn en alles heeft nieuwe afbeeldingen gekregen in de nieuwe huisstijl.

Genius Blogger’s Toolkit 2018

Tijdens het opzetten van mijn nieuwe site heb ik erg veel gehad aan de Genius Blogger’s Toolkits. Deze toolkits zijn eigenlijk bibliotheekjes met super bruikbare informatie binnen een bepaald thema, in dit geval dus bloggen. Ik heb die van vorig jaar en die van dit jaar mocht ik ook al inzien, omdat ik een affiliate partner ben.
De Genius Blogger’s Toolkit valt onder de Ultimate Bundles familie, waar ik al een keer eerder over geschreven heb. Deze bundles zijn verzamelingen van e-books en cursussen binnen een bepaald thema. De samenstellers van de bundel verzamelen de beste content van bloggers op dit moment en bieden dit aan voor een fractie van de prijs tijdens een paar dagen per jaar. Als je alle producten los zou kopen uit de Genius Blogger’s Toolkit zou je € 5106,99 kwijt zijn, maar de bundel kost € 84,42 (97 dollar). Na die paar dagen kun je de bundel helaas niet meer kopen.
€ 85 is nog best een flink bedrag, maar al zitten er slechts vier bronnen bij die je graag wilt hebben, dan heb je het er al uit. En ik zie het echt als een bibliotheek. In de bundel van vorig jaar zat bijvoorbeeld een e-book over Google Analytics, waar ik toen niets aan had, want dat had ik toch al helemaal opgezet voor deze blog. Maar gisteren heb ik hem erbij gepakt om GA in te stellen voor pinexpert.nl. Ook heb ik veel gehad aan het e-book How to Build a Beautiful Blog: Graphic Design Building Blocks for Bloggers. Als je een nieuwe blog wil starten, is het echt een aanrader om dit boek erbij te hebben (onderdeel van de 2018 bundel).
Wat ik ook een groot voordeel vind, is dat de informatie in de bundels erg actueel is. Over het schrijven van een regulier(e) boek of cursus gaat vaak een hele tijd. En zeker op het gebied van internet marketing en websites of blogs bouwen is de informatie al snel weer achterhaald. De boeken en cursussen in de bundle zijn allemaal pas geschreven en/of bijgewerkt.

Inhoud Blogger’s Toolkit

In de Blogger’s Toolkit zitten dit jaar 77 producten, 41 e-cursussen, 15 e-books, 9 printable pakketten en werkboeken, 5 sjablonen, 5 series met stock foto’s en 2 lidmaatschapsites. De onderwerpen variëren van hoe je geld kunt verdienen met je blog (affiliate marketing, het maken van eigen digitale producten zoals printables, e-books en e-cursussen) en hoe je je e-maillijst laat groeien tot het stroomlijnen van je bedrijf en productiever werken. De bundel is ook geschikt voor beginnende of aspirant bloggers, want daar gaan vijf producten over (en daarna ben je natuurlijk geen beginner meer en is de rest heel interessant).
Alles bij elkaar heeft dit een waarde van ruim 5000 euro, maar je kunt het nu voor nog geen 85 euro kopen. En hier zit echt geen addertje onder het gras, ik heb nu al een stuk of 10 bundels gekocht en bij eerste vond ik het ook spannend. Meestal als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is het dat ook. Maar in dit geval dus niet. Je betaalt (kan via PayPal of credit card) en je krijgt toegang. Het enige wat je misschien vervelend kunt vinden, is dat je voor de cursussen je e-mailadres moet geven om je te registreren. Je staat dan gelijk op de mailinglijst van die blogger en je zult daar ook mail van ontvangen. Dit is natuurlijk op te lossen door je gelijk weer uit te schrijven, maar meestal zijn de nieuwsbrieven die ze sturen eigenlijk ook goed en interessant. Maar ik wilde het even gezegd hebben 🙂
Het beste kun je gewoon even een kijkje nemen op de site van de Genius Blogger’s Toolkit 2018, het is te veel om hier allemaal op te noemen namelijk en op de site kun je precies zien welke producten er in zitten. Vanaf woensdagmiddag 14:00 uur is de bundel te koop tot ergens in de nacht van maandag op dinsdag.

The Genius Blogger's Toolkit

Nou, je bent weer helemaal bijgepraat. Ik hoop je in de toekomst te kunnen blijven inspireren op één van mijn twee plekken op het internet 🙂

 

Bewaar op Pinterest:
pin expert mizflurry pinterest


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: