9 oktober 2018

Gratis printable voor een Star Wars feest - Luke, I am your water

Geef jij binnenkort een Star Wars feest of verjaardag? En zoek je nog wat grappigs voor op de feesttafel? Dan wil je deze gratis printable niet missen! Ik had meer berichten over de verjaardagen van de kinderen beloofd, dus hier is er weer eentje. Deze Star Wars flesje water met de tekst "Luke, I am your water" had ik voor Mack zijn zevende verjaardag gemaakt. Ze waren een groot succes!Ze zijn super makkelijk te maken. Je koopt gewoon een 12 goedkope flesjes water, print 3 keer de printable uit, knipt en plakt wat en je bent al klaar!Lego Star Wars verjaardag

Deze flesjes waren onderdeel van Mack z'n Lego Star Wars verjaardag. Op de foto kun je ook de gezonde lichtzwaarden zien, die hij uitgedeeld heeft op school als traktatie. Luke, I am your water printableJe kunt de printable downloaden door op het plaatje te klikken of via deze link: Luke, I am your water printable. De wikkel staat er vier keer op per A4-tje.

Heb jij Star Wars-fans in huis?


Bekijk ook mijn andere Feestideeën.

Volg mij op FacebookInstagramTwitterPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'


Als je dit bericht gaat pinnen, wil je dan onderstaande afbeelding gebruiken? Verticale plaatjes doen het beter in het Pinterest-overzicht ;-) Alvast bedankt!


Schrijf je in voor één van mijn nieuwsbrieven (en krijg toegang tot de freebies pagina met extra gratis printables):
* verplicht veld
Soort nieuwsbrief


1 opmerking: