Op zoek naar een Star Wars verjaardag idee of Star Wars uitdeelcadeautjes? Wil je een Star Wars traktatie zelf maken? Met deze handige, gratis printable is dit makkelijk te doen en het is nog supergezond ook.

Geef jij binnenkort een Star Wars feest? En zoek je nog wat grappigs voor op de feesttafel? Dan wil je deze gratis download niet missen!

star_wars_water_luke

Ik had meer berichten over de verjaardagen van de kinderen beloofd, dus hier is er weer eentje. Deze Star Wars flesje water met de tekst “Luke, I am your water” had ik voor Mack zijn zevende verjaardag gemaakt. Ze waren een groot succes!

Ze zijn super makkelijk te maken. Je koopt gewoon een 12 goedkope flesjes water, print 3 keer de printable uit, knipt en plakt wat en je bent al klaar!

Lego Star Wars verjaardag

Deze flesjes waren onderdeel van Mack z’n Lego Star Wars verjaardag. Op de foto kun je ook de gezonde lichtzwaarden zien, die hij uitgedeeld heeft op school als traktatie.

Luke, I am your water printable

Je kunt de printable downloaden door op het plaatje te klikken of via deze link: Luke, I am your water printable. De wikkel staat er vier keer op per A4-tje.

Heb jij Star Wars-fans in huis?

Bewaar op Pinterest:
free star wars printable water bottle pintereststar wars verjaardag idee pinterest


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

Web Analytics