De challenge voor vandaag was spelen met blokken. Ik vertelde Ewan dat we blokkendag hadden en hij was erg blij dat hij weer met zijn Duplo mocht spelen. De Duplo stond maandenlang in de huiskamer, maar twee weken geleden heb ik het het weggezet en geruild voor een grote krat met Little People speelgoed. Maar hij miste zijn Duplo dus!

Voor de challenge heb ik alle blokken die we in huis hadden bij elkaar gezocht en op de grond gelegd. Mack moest slapen, dus ik was van plan om even samen met Ewan met de blokken te spelen. Maar dat ging niet helemaal zoals gepland, dus Mack heeft ook lekker meegespeeld. Hij vond het ook superleuk!

 

Ik bouwde steeds de toren en Mack vond het vooral leuk om een blok te pakken om in zijn mond te stoppen 🙂 Waarbij de toren natuurlijk steeds omviel, waar ik geprobeerd heb een foto van te maken, maar ik was steeds net te laat..

 

Of te vroeg:
Ewan heeft bijna alleen maar met zijn Duplo gespeeld, alhoewel hij af en toe wel de hoge toren van (twee sets) nesting blocks kwam omgooien 🙂

Onderweg om de toren om te gooien:

 

We hebben ongeveer twintig minuten gespeeld en toen stonden de nichtjes uit België voor de deur:
Zij speelden verder, maar ik moest koffie zetten 🙂

*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op Facebook, Instagram, Pinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

Pinterestafbeelding