Vandaag was de challenge pretend islands, wat ik voor Ewan vertaald heb in het eilandenspel. We hebben kussens gebruikt, een babymatrasje als boot en een boxkleed als groter eiland. Nicht Olivia deed ook mee 🙂

De kussens lagen in een soort cirkel, dus het werd al snel een uitdaging om een rondje te maken zonder het water te raken. We hebben ook een krokodil van een meter lang en die werd al snel onderdeel van het spel. Eén persoon was steeds de krokodil in het water – mét de krokodil – en die mocht de anderen aanvallen zodra die het water raakten. Dat was leuk:) We hebben erg gelachen. Ik heb helaas geen foto’s van vandaag, want ik had mijn tas en camera bij m’n moeder laten liggen.. We hebben de challenge precies 15 minuten gedaan, maar Ewan riep de hele dag nog: niet in het water!


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: