Deze activiteit hebben we gedaan. Kerstcd opgezet en drie keer opnieuw afgespeeld en de doos instrumenten neergezet. Mack heeft ook met de instrumenten meegespeeld.

Ewan pikt de liedjes heel snel op, hij kent nu al o Dennenboom en Jingle Bells (in het Engels, superschattig). De Sinterklaasliedjes gingen ook zo snel, op de dag van aankomst zong hij ’s avonds al Sinterklaas Kapoentje en aan het eind van de Sinterklaasperiode kon hij Zie ginds komt de stoomboot, Sinterklaas goedheiligman, Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht, Zwarte Piet ging uit fietsen en Dag Sinterklaasje helemaal uit z’n hoofd zingen. Alle andere liedjes zong hij gezellig mee. Van wie zou ie dat talent hebben?!


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: