Een korte, snelle post vandaag. Papieren sneeuwvlokken stonden vandaag op het programma. Ik probeerde Ewan gelijk wat over sneeuw te leren, maar dat resulteerde in online een filmpje van Thomas en sneeuw kijken en niet veel interesse voor de sneeuwvlok knippen.. Ik heb er wel één geknipt volgens deze uitleg:

Volgende keer (volgend jaar?) lijkt het me leuker om kleinere sneeuwvlokken te maken, die misschien met glitter te versieren en er een soort slinger van te maken.

Toevoeging 14 januari 2012: vandaag vond ik een nog goede blogpost hierover: http://www.beehiveandbirdsnest.com/2011/12/how-to-make-elaborate-paper-snowflakes.html

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: