Gisteren hebben Ewan en ik het huis versierd voor de kerst. Mack was voor het eerst een middagje bij oma Chantal, dus we waren gezellig met z’n tweetjes (later kwam papa ook helpen, ook gezellig).

We zijn eerst even naar Gresnigt Deco-Kado-Enzo geweest. Dit is een hele leuke winkel bij ons op het rijtje, waar ze op dit moment allemaal leuke kerstspulletjes verkopen. Het leuke is dat deze spullen heel goedkoop zijn, echt een aanrader als je nog wat kerstspullen nodig hebt.

Toen we thuiskwamen hebben we keihard kerstmuziek aangezet en de rest van de kerstspullen tevoorschijn gehaald. Ik heb besloten om dit jaar geen grote boom op te tuigen. Aan de ene kant wel jammer, want Ewan vindt de kerstbomen overal heel mooi, maar we hebben er eigenlijk geen plek voor, met de box nog in de kamer. En Mack begint nu ook door de kamer te tijgeren. We hebben wel kerstspullen neergezet en opgehangen en het ziet er toch heel gezellig uit.

Ik wilde een snoer lampjes langs het raam hangen en vroeg Ewan of hij het een goed idee vond. Nee, ze moesten in de grote boom.. Toen was ik bijna alsnog overstag, misschien koop ik van de week nog een tussenmaat boom, die in een hoek op een tafeltje kan staan. Er staat nu wel een klein boompje in de vensterbank, zonder lampjes. Nog een paar foto’s:

Ewan deed dit uit zichzelf met de kerststal

Zo’n kerstbal lijkt zo best op een microfoon (hij zong er ook in)

Deze pakjes lagen eerst over de vensterbank verspreid, maar Ewan heeft er deze toren van gemaakt

Ik ben wel tevreden over het resultaat. Het is wat rustiger dan andere jaren, maar wel mooi. En wie weet wat er nog bij komt aan knutsels.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: