Op veel van de Amerikaanse blogs die ik volg, zie ik Summer Bucket Lists opduiken. Dit zijn lijsten met dingen die je deze zomer(vakantie) graag wilt doen. Op Little Wonders’ Days houden ze zelfs een list party, wat weer betekent dat er veel links naar de Summer Bucket Lists van anderen staan. Erg handig om inspiratie op te doen.

Ik heb zelf ook een lijst gemaakt. Net als de moeder van bovengenoemde blog heb ik de activiteiten onderverdeeld op tijd, maar ik heb de activiteiten ook onderverdeeld op weertype. Dit is het geworden:

(Klik op de afbeelding voor een vergroting.)

De blauwe activiteiten zijn samen met papa. Onderaan heb ik ook nog themadagen gezet, die dus wekelijks terugkomen. Er staan niet zoveel dingen op als op sommige Amerikaanse lijsten, maar wij hebben dan ook maar zes weken vakantie. Daarom ben ik ook nu al met de themadagen begonnen en ga ik met de rest van de lijst ook al beginnen.

Deze poster is voor op de koelkast en gaan we gebruiken om alle activiteiten af te strepen. Om het nog wat leuker te maken, heb ik de activiteiten op gekleurde stukken karton geschreven en in verschillende gekleurde emmertjes (€0,69 per stuk bij de Wibra) gedaan. Als we dan iets willen doen, mag Ewan een activiteit trekken 😀

Mocht je zelf ook zo’n lijst willen maken, download dan dit Word-document en pas het aan. Veel plezier met plannen en alvast een fijne zomer toegewenst!

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: