6 juni 2012

Summer Bucket List

Op veel van de Amerikaanse blogs die ik volg, zie ik Summer Bucket Lists opduiken. Dit zijn lijsten met dingen die je deze zomer(vakantie) graag wilt doen. Op Little Wonders' Days houden ze zelfs een list party, wat weer betekent dat er veel links naar de Summer Bucket Lists van anderen staan. Erg handig om inspiratie op te doen.

Ik heb zelf ook een lijst gemaakt. Net als de moeder van bovengenoemde blog heb ik de activiteiten onderverdeeld op tijd, maar ik heb de activiteiten ook onderverdeeld op weertype. Dit is het geworden:

(Klik op de afbeelding voor een vergroting.)


De blauwe activiteiten zijn samen met papa. Onderaan heb ik ook nog themadagen gezet, die dus wekelijks terugkomen. Er staan niet zoveel dingen op als op sommige Amerikaanse lijsten, maar wij hebben dan ook maar zes weken vakantie. Daarom ben ik ook nu al met de themadagen begonnen en ga ik met de rest van de lijst ook al beginnen.

Deze poster is voor op de koelkast en gaan we gebruiken om alle activiteiten af te strepen. Om het nog wat leuker te maken, heb ik de activiteiten op gekleurde stukken karton geschreven en in verschillende gekleurde emmertjes (€0,69 per stuk bij de Wibra) gedaan. Als we dan iets willen doen, mag Ewan een activiteit trekken :D


Mocht je zelf ook zo'n lijst willen maken, download dan dit Word-document en pas het aan. Veel plezier met plannen en alvast een fijne zomer toegewenst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SintSint