Een beetje laat, aangezien het nu al zondag is, maar afgelopen donderdag hebben we de eerste knutseldonderdag gehouden. Ik ben bezig met een Summer Bucket List, waarover binnenkort meer, waar ik ook themadagen voor de komende zomer wil opnemen. Bijvoorbeeld milkshake-maandag, op-de-bank-eten-dinsdag, pannenkoekenwoensdag en dus knutseldonderdag. Mijn Bucket list is nog niet af, maar de dinsdag en donderdag hebben we afgelopen week wel al gedaan.

Met Mack (15 maanden) begint het knutselen nu! Voor Ewan moet ik juist hele specifieke knutselwerkjes bedenken en voorbereiden, die aansluiten bij zijn interesses om hem mee te krijgen. Hij zit de laatste tijd erg graag op de iPad, dus ik moet mijn best doen om hem af te leiden met andere activiteiten.

Mack – vingerverf


Mack heb ik afgelopen donderdag laten vingerverven met kwasten erbij. In het begin, toen hij nog schoon was, heb ik ook foto’s gemaakt, maar toen kwam ik erachter dat mijn geheugenkaart niet in mijn camera zat..

Hij vond het bordje met de verf eigenlijk leuker dan zijn blaadje.

Dus hij zette het op zijn hoofd.

En zijn kunstwerk belandde op de grond.

Daarna werd hij moe en ging hij in z’n ogen wrijven.

Gelukkig moest hij nog in bad en hij heeft daarna heerlijk geslapen.

Ewan – plants vs zombies
Op dit moment is Ewan helemaal gek van plants vs zombies, dankzij opa Brian ­čÖé In het spel komen ook zonnebloemen en waterlelies voor en met behulp van een knutselboek van Thea van Mierlo kwam ik op de volgende twee knutselwerkjes uit: zonnebloemen van plastic bekertjes en crepe papier en waterlelies van plastic bordjes en vouwblaadjes. Van de plastic bekertjes en borden hadden we veel van over van Ewans verjaardag en in leuke kleuren, dus dat kwam goed uit.

 

De waterlelies hebben we ook echt getest in het babybadje. Ewan verwachtte dat ze niet zouden blijven drijven, maar dat deden ze wel en daar was hij erg verbaasd over.

Het was leuk.

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via ├ę├ęn van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op Facebook, Instagram, Pinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand ├ę├ęn!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: