De pakketjes zijn verstuurd! Ik vond het erg leuk om mee te doen aan het uitwisselingsproject, leuker dan Ewan haha. Maar hij gaat nu sinds een paar weken naar de basisschool en is jarig geweest, dus hij had genoeg andere dingen aan zijn hoofd. Door de voorbereidingen voor zijn verjaardagsfeest kon ik pas laat beginnen met de pakketjes (afgelopen maandag pas) en er moesten inkopen gedaan worden, waarbij ik hem niet mee wilde slepen na een ochtend en middag school. Toen de pakketjes klaar waren, ben ik wel met hem gaan zitten om de inhoud te bekijken en erover te praten. Anders weet hij straks misschien meer over de andere landen dan over Nederland 😉

De inhoud

Op de foto ben ik de kleurplaten vergeten; ik heb ook nog drie kleurplaten toegevoegd. In het cadeautje zitten oranje vlaggetjes. Dat gele papier is een boekje met allerlei informatie over Ewan en Nederland, oa een recept.

Het versturen was uiteindelijk heel makkelijk, maar ik ben er drie keer voor naar het postkantoor geweest. Eerst om drie dozen te kopen. Het waren wel kleine dozen, maar het versturen ervan zou toch vrij duur worden; € 10,20 naar Polen en € 17,10 naar Bermuda en de USA, € 44,40 in totaal . Toen ik de inhoud van de pakketjes bij elkaar had, bleek dat het ook makkelijk in een bubbeltjesenveloppe zou passen en dat scheelt nogal met verzenden (€ 3,40 en € 5,70, € 14,80 totaal). Dus ik weer naar het postkantoor om die enveloppen te kopen en later op de dag om ze te versturen. Ewan is daarbij meegegaan, maar het ging heel snel (voordat ik Ewan op de balie had getild, was die man al klaar met wegen). Hij was wel heel blij met het bonnetje:)

We zijn erg benieuwd naar de andere pakjes!

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: