Wij doen mee met een internationaal cultureel uitwisselingsproject 😀 Het project wordt georganiseerd door http://chasingcheerios.blogspot.com. Je verstuurt drie pakjes en je ontvangt drie pakjes uit andere landen. Er zijn vooral veel aanmeldingen uit Amerika en nog niet zo veel uit de rest van de wereld, dus als het je leuk lijkt, doe mee!

In ieder pakje moet het volgende zitten:
– Een brief van jouw kind waarin hij/zij zijn/haar leven beschrijft in zijn/haar land. Denk hierbij aan favoriet eten, sporten, activiteiten, religieuze activiteiten, dagelijks programma, school, vakanties, nationale feestdagen… alles waarvan jij of jouw kind denken dat het interessant kan zijn voor een kind in een ander land. (Deze brief moet wel in het Engels zijn.)
– Foto’s van jouw kind in jullie huis, etc. Je hoeft geen foto’s met duidelijke gezichten te sturen als je dat niet fijn vindt.
– Ansichtkaarten, postzegels, munten
– Een knutselwerkje, kleurplaten, speelgoedje of een spelletjes, boekje
– Favoriete muziek-CD’s van jouw kind
– Recepten, foto’s van regionaal eten
– Of andere dingen waarvan je denkt dat het leuk is voor een kind om te ontvangen.

Je kunt je opgeven door een mail te sturen aan chasingcheerioscultureexchange@gmail.com, met daarin
– naam
– adres
– naam en leeftijd van jouw kind
Zet de naam van jouw land in het onderwerp.

De originele post staat hier.

Ik hoop dat er mensen via mijn blog meedoen en ik zou het leuk vinden als je dit laat weten door een reactie te plaatsen!


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: