1 december 2013

Adventskalender knutselen

De eerste activiteit van de adventskalender: de kalender knutselen. Ik heb een pinterestbord gemaakt ter inspiratie.Meestal is het een leuke manier om de uitgeschreven ideeën voor komende maand te laten zien, maar wat ik ook erg leuk vind zijn de kalenders met pakketjes. Dat kunnen bijvoorbeeld de benodigdheden voor de activiteit van die dag zijn, voor iedere dag een boek, een snoepje of een klein cadeautje. Er zijn hele leuke kant-en-klare adventskalenders van lego en playmobil, maar je kunt ook zelf een kleine playmobilset met minimaal 25 onderdelen kopen en er daarvan iedere dag wat geven. Succes!

5 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Dank je! Leuke blog heb je, ik ben net je 400ste volger op Bloglovin geworden :D

   Verwijderen
 2. Wat een leuke ideetjes allemaal zeg. Ik wil als mijn zoontje wat groter is ook graag een adventkalender. Die met die sokjes is erg gaaf. En handig als ze toevallige nieuwe sokken nodig hebben dan kun je hem maken met verse sokken die daarna aankunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een adventkalender is een van de meest levendige herinneringen van mij als kind. Ik vond het echt zo tof, zat er altijd naar uit te kijken. En dat terwijl je toen alleen maar van die kalenders had met een plaatje verstopt achter het venstertje, niets geen chocolade of cadeau. Maar de laatste dag had je een extra groot plaatje ;) Daarom vind ik het nu ook leuk om iets te doen met een plaatje of briefje.

  BeantwoordenVerwijderen