De eerste activiteit van de adventskalender: de kalender knutselen. Ik heb een pinterestbord gemaakt ter inspiratie.

 

Meestal is het een leuke manier om de uitgeschreven ideeën voor komende maand te laten zien, maar wat ik ook erg leuk vind zijn de kalenders met pakketjes. Dat kunnen bijvoorbeeld de benodigdheden voor de activiteit van die dag zijn, voor iedere dag een boek, een snoepje of een klein cadeautje. Er zijn hele leuke kant-en-klare adventskalenders van lego en playmobil, maar je kunt ook zelf een kleine playmobilset met minimaal 25 onderdelen kopen en er daarvan iedere dag wat geven. Succes!

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: